Farsız Motorlar !!!

özellikle kuryeler , commuter cup tipi motorlara binen vatandaşlar farın ne olduğunu kavrayamıyor galiba.gece eve dönerken (izmir bornova) sürekli farı olmayan/yanmayan , son anda fark edebildiğim motorlarla karşılaşıyorum.
bu vatandaşlar aracın biri gelip arkadan bindirirse ne olacak diye hiç düşünmüyorlarmı?
hayır çok masraflı bir iş olsa gene diyecem tamam.ama ampulunu al , internetten videosuna bak , 5 dakikada değiştir be kardeşim.
hayatın bu kadar mı ucuz?
:pr:

Bir cbf'in ortalama 600km'de bir ampul patlattığını göz önüne alırsak adamlar da bıkmış demek ki değiştirmekten :mrgreen: 3M reflektör kaplatsınlar motoru daha güzel :queen:

benim çinlinin ilk ampulu 1300 km de kısalar gümledi devamlı açık olduğundan gece vakti olduğundan farı aşağı eğip uzunları yakarak gittim ertesi gün philips ampul aldım 2800 km oldu sıkıntısı yok

motosiklet normal stoplar varken bile doğru düzgün gözükmezken bir de farlar yanmıyor gerçekten tehlikeli.

onu bunu bırak kuryelerin üstünde yine ekipman var da düşseler de az çok korunurlar :) Cup süren apachi kardeşlere ne demeli :D farları yanmıyor bırakın üstlerinde ekipmanı kask bile takmıyorlar :D herhalde egzozlarından çıkan o gürültü kirliliği ses sayesinde fark edilmeyi planlıyorlar :pl:

Bir cbf'in ortalama 600km'de bir ampul patlattığını göz önüne alırsak adamlar da bıkmış demek ki değiştirmekten :mrgreen: 3M reflektör kaplatsınlar motoru daha güzel :queen:

Vay benim adi CBF vay:jocolor:7500 km.oldu hala bir ampul patlatamadı adi.Acaba arpasını,suyunumu eksik veriyorum:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar