mchi kullanıcısının son içeriği

1. M

Maxi Scoterlerın Şahı..Tokatlayıcı Sadrazam Motoru Beverly 500...9250 ytl...

Yokla benim motorum yatıyor 2.5 yıldır depoda herşeyini tamir ettirdim bı akü yeme sorunu kaldı. Servisi bile kabul etmiyor aleti. Soğudum yari fiyatina veriyorum. O 3binide vergisi bilmemnesi birikmistir diye yazdim. Beverlyde bundan az baş belası değildir ugrascaksan +20bin bütçeyle başlarsın :)
  2. M

Uzay gemisi uzaya çıktığında nasıl dünyadan uzaklaşmıyor?

Uzun zamandır kafamı kurcalayan bir soru var. Güneş sadece kendi etrafında dönmüyor aynı zamanda samanyolunun merkezinin etrafında dönüyor. Yani saatte 70000km hızla hareket ediyor. Sorum şu dünyanın çekim merkezinden çıkan bir uzay gemisi başka bir gezene doğru(mars vb.) Hareket ederken...
  3. M

Drone eds e5

Geçen gün e5 te iha uçarken gördüm. Dokunulmazlığımız risk altında dikkatli olunuz.
  4. M

Piaggio sorunu

Sa arkadaslar 1.5 ay kadar once izmirden bi tanidiktan az sorunlu piaggio x9 500 aldim. Bi arkadasima beynini kirdirdim. Caliştigi videoyu izledim. Ama kablo tertibati falan hasat durumda. Bizim beyinci calistirabilsin diye dt8 cekmis 3 4 yerden. Izmirde piaggio ustasi veya servis aradim kimse...
  5. M

Vatan kaza

Bugun vatanda olan kazadaki kizla cocugun durumu hakkinda bilgisi olan varmi.
  6. M

R1250 gs

Selam arkadaslar. Garip bir yasa olduğunu ogrendim sirket uzerine alinan motosikletlerde kdv ve otv yi kullanabiliyormusuz. Sorum su sifir 1250gs ya da adventure alsam. 2 sene 3 sene sonra sattigimda tahmini fiyati ne olur.(tahmini km 20k) 2, 3 senede gs e bagladigim tl nin degeri ne kadar...
  7. M

2012 model peugeot scooter alınır mı?

2012 model 400cc bi peugeot scooter begendim. 20 küsür bin km de temiz bir makinaya benziyor. Yetkili servisi ile yaptığım görüşme üzerine motorun piaggio olduğunu üstünde pejo yazdığını belirtti. sağlamlık konusunda oldukça başarılıymış ama parça fiyatları yüksek dedi. Grenaj hariç parça...
  8. M

Ölücülük yaparken karşılaştığım yaratıcı arkadaş :)

Elemanı tebrik ediyorum esfane güldürdü :)
  9. M

Değer kaybı hakkında..

Selamlar konu arabamla ilgili. 2015 model aracimin kaza öncesi degeri 125-130k tl arasi idi. Saolsun bir minibüs sag 2 kapinin ortasindan girmek suretiyle aracimi duvara sıkıştırdı. Aracimda 35-40k tl arasi bir tramer kaydi olacak. Yetkili serviste degisen ve boyanan parcalari sonucunda satış...
  10. M

250cc alti otv indirimli skuter

Kısa mesafede kullanilacak bi sukter onerisi alabilirmiyim otv indirimi varmis sifir alip geceyim diyorum butce max 6k. Sicak firsat var derseniz bütçe artabilir. Ne onerirsiniz
  11. M

Dövüş Sporu Önerisi

Selamlar çalışmak ve pubg den başka aktivitem yok bu sıralar. Bi dövüş sporuna sarasım var. Boy 1,78 kilo 95. Hem kilo veririm hem biraz fitleşirim hem de elle tutulur bi yeteneğim olur diyerekten budy mudy yerine hocalardan bi iki dayak yiyim diyorum. Mastro diye fransız bi emmi var adam...
  12. M

Deger kaybi

Bir baba yiğit çıksada marka marka, markanin altinda model model motorların değer kaybını 2. El kapasitesini, tahmini elden çıkarma süresini vb. Bi çizelge oluştursa tadından yenmez değil mi ? Atıyorum kaybedenler sıralamasında ducati, ktm, triumph vb başı çeker hangi modelleri en çok can...
  13. M

R25 34nk5140

Beyaz ağırlıklı çok renkli 34nk5140 plakalı R25 i çalınan biri varsa bana pm ile ulaşsın.

Yeni mesajlar