mcanuz kullanıcısının son içeriği

1. M

kawasaki z250sl

motor çok hoşuma gitti sizin fikrileriniz ve düşünceleriniz neler ve istanbulda satışını pek göremedim bilgisi olan varsa yardımcı olabılrıse sevınırim.
  2. M

enduro

Yeni başlıcam enduro motor istiyorum 1.85 boy 120 kilo sizce ne iyi olur ? bütcemde oldukça iyi ??
  3. M

ktm mi ? yamaha mı ?

KTM duke 125 ile YAMAHA mt125 arasında gıdıp gelıyorum hatta duke 200 bile düşünebiliyorum sizce yamahamı daha karlı olur KTM mı kırıterlerim hız değil benı uzun götürsün az yaksın yanı öğrenciyim sonuçta :queen::queen:
  4. M

200-250 cc motorlar

Öncelikle herkeze iyi akşamlar arkadaşlar 10 bin e yakın bır bütcem var motora yenı başlıcam 200-250 cc lik bir sınıfla başlamak istiyprum ama modellerın hepsı iyi gelıyor karar veremıyorum 190 boyundayım 120 kıloyum sizin düşüncelerinizi alabılırsem sevınorım tesekkurler ( tarz olarakta aklımda...
  5. M

Honda mı bajaj mı ?

Öncelıkle ıyı aksamlar 1 aya kadar motor alıcam ama cbr 125 ile bajaj 200ns arasında kaldım farklı bır motor onermeden yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler
  6. M

motor alıcam yardımcı olurmusunuz

Önlicekle foruma yeni katıldım nerdeyse 5-6 aydır kafamı kurcalıyan sorular var hiç tam bir cevap bulamadım araştırmama ramen abi şimdi kısacası benım 1.87 boyum 109 kiloyum motora başlıcam scooter geçmişimde var vitesli bişi de alıcam alabılecegım motorlar HYOSUNG GT250R YAMAHA YZF R125 HONDA...
  7. M

Motor Alıcam Yardımcı Olurmusunuz

Önlicekle foruma yeni katıldım nerdeyse 5-6 aydır kafamı kurcalıyan sorular var hiç tam bir cevap bulamadım araştırmama ramen abi şimdi kısacası benım 1.87 boyum 109 kiloyum motora başlıcam scooter geçmişimde var vitesli bişi de alıcam alabılecegım motorlar HYOSUNG GT250R YAMAHA YZF R125...

Yeni mesajlar