Motor Alıcam Yardımcı Olurmusunuz

Önlicekle foruma yeni katıldım nerdeyse 5-6 aydır kafamı kurcalıyan sorular var hiç tam bir cevap bulamadım araştırmama ramen

abi şimdi kısacası benım 1.87 boyum 109 kiloyum motora başlıcam scooter geçmişimde var vitesli bişi de alıcam alabılecegım motorlar HYOSUNG GT250R YAMAHA YZF R125 HONDA CBR125R

ama şöyle bir sıkıntımda var 1 sene sonra yurtdışına taşınıcam ve yanı 9-10 ay motor kullanıp satmak lazım yanı motoru , boyle kıloluyum diye altımda kaybolmasın artçı olurken yokuşlarda hadı koçum hadı koçum demekte istemiyorum. napıyım ya :D bana fikir verin BİRDE ABİ ÜSTÜNE KOY VEYA SU DAHA IYI GIBI ONERI GETIRMEYIN ABI

MESELA CBR ALIRSAM SIFIR YENI KASA ALMAM GEREK CUNKU ESKILERI COK KUCUK MOTOR ALTIMDA KAYBOOLUYOR NINJAYA DA BINDIM AYNI ŞEKİL VE HONDA CBR IN ZATEN YENI KASAYI ALMAM BÜTÇEM YOK O KADAR ESKİLERİDE KÜÇÜK KAÇIYOR ABİ NE YAPSAM BİLEMEDİM YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM. :king:

Önlicekle foruma yeni katıldım nerdeyse 5-6 aydır kafamı kurcalıyan sorular var hiç tam bir cevap bulamadım araştırmama ramen

abi şimdi kısacası benım 1.87 boyum 109 kiloyum motora başlıcam scooter geçmişimde var vitesli bişi de alıcam alabılecegım motorlar HYOSUNG GT250R YAMAHA YZF R125 HONDA CBR125R

ama şöyle bir sıkıntımda var 1 sene sonra yurtdışına taşınıcam ve yanı 9-10 ay motor kullanıp satmak lazım yanı motoru , boyle kıloluyum diye altımda kaybolmasın artçı olurken yokuşlarda hadı koçum hadı koçum demekte istemiyorum. napıyım ya :D bana fikir verin BİRDE ABİ ÜSTÜNE KOY VEYA SU DAHA IYI GIBI ONERI GETIRMEYIN ABI

MESELA CBR ALIRSAM SIFIR YENI KASA ALMAM GEREK CUNKU ESKILERI COK KUCUK MOTOR ALTIMDA KAYBOOLUYOR NINJAYA DA BINDIM AYNI ŞEKİL VE HONDA CBR IN ZATEN YENI KASAYI ALMAM BÜTÇEM YOK O KADAR ESKİLERİDE KÜÇÜK KAÇIYOR ABİ NE YAPSAM BİLEMEDİM YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM. :king:

Ben anlayamadım yukarıya cbr125r yazmışsın fakat cbr alırsam sıfır yeni kasa demişsin. Cbr125 yeni kasaları 2011-12-13-14 diye biliyorum sıfır almana gerek yok. Bu sene çıkan cbr 250 kasasını kastetmek istemişte olabilirsin tabi. Bir açıklık getirirsen iyi olur diye düşünüyorum. :sunny:

yani cbr125 alırsam 2014 alabılırım baktım 8 bın tl falan ama 250 lik alamam sıfır cbr125 in 2014 kasası büyük gibi 2011 2012 den faln dıye oda tam emın degılım tabı

Cbr 125 2011-12-13-14 Hepsi aynı kasa bu modellerin.
514-B-20120727153253-cbr125r_beyaz_2.jpg

Cbr 250 2014 Yeni kasa bu sene çıktı 250 cc'ye bununla karıstırdığınızı sanıyorum.

2014_Honda_CBR250R_1.jpg

Soruna gelicek olursam öncelikle sunu söyleyeyim söylediğin hiç bir motoru kullanmadım ama hepsini 1 yılda araştırdığım öğrendiğim kadarıyla biliyorum. 8.450 tl ye cbr 125 sıfır alabiliyorsan cbr 250'de alabilirsin o fiyata tabi korumalarına falan paran olucak onuda hesaba kat. Aralarında cbr elden daha hızlı çıkar sanırım o nedenle onu öneriyorum. Ama ben olsam çinli minli bir motor alırım bakımını aksatmam beni en kötü 1 yıl götürür zaten sonra yurtdışına.

peki sizce motor altımda çok küçük gözükürmü yani agırlıgım fazla oldugu ıcın bırde artçı alsam yokuslarda falan zorlanırmıyım

Yeni başlayacaksan bunlar gelmez sana. Böyle birşey öneririm ben hem daha kolay öğrenirsin.

korry-hogan.jpg

Yeni başlıcaksan ve motoru 1 yıl sonra satıcaksan unut bunları düşüp kalkıcaksın bunlar çok masraf çıkarır sana. Dediğim gibi ucuz çinli al 1 yıl götürür seni o. Tabi amacın motora binmek değilde şekil yapmaksa seni ilk motor olarak ve bu ebatlarla tatmin edicek bir şey yok bildiğim kadarıyla.

Yine de burdan tecrubeli bilen arkadaşların sana yardımcı olmasını isterim çünkü ben 1 yılda araştırdıklarımla söylüyorum bunları ama sen de 1 ayda güzel araştırmış olsan bunları bilirdin bence.

Boyuna göre, kilona göre ve 1 sene sonra satacaksan CBR 125r seni götürür baya. Yokuşta artı ile falan tıkanmaz motor rahat rahat gidersin, 2 eli çok hızlı peynir ekmek gibi gidiyor elinde kalmaz.

O kadar boyum olacak cbr falan fıstıkla uğraşmaz direk yamaha wr 125'e yönelirdim hem büyük makina kesinlikle altında kaybolmaz üzerine yamaha kalitesi var işin içinde ama yinede tercih meselesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar