Mca21 kullanıcısının son içeriği

1. M

Boykot Ediyor musunuz

Ben de boykot yapıyorum ama ülker’e :) içerik paylaşmaz gramaj düşürür her türlü iğrençliği yaparlar
  2. M

Bu forumla alakasız yardım lazım

Hocam çöp kutusunu da boşalttınız mı ? Sonuçta tamamen silmek için aslında 2 kere bu işlemi yapmak gerekiyor
  3. M

Bu forumla alakasız yardım lazım

Doğru yöntem en son windows 8 zamanı yapmam gerekmişti şu an nasıl yapılıyor tam bir fikrim yok ama konu sahibi geri yükleme özelliği ile bir önceki güne dönerse o gün yaptığı değişikler iptal oluyor.
  4. M

İçlik tavsiyesi

Ben de bir süredir aratıştayım alpinestars gibi markalara bakıyorum eminim alpinestars iyidir ama decathlon da 10 kat daha ucuza alınabiliyor. Komik farklar insanın alım gücü olsa da soru işareti oluyor. Ben de bu yüzden wedze düşünyürdum. Yarın gidip alacağı. Alt üst takım. Peki kullananlar...
  5. M

[İstanbul - MT]

Herkese merhaba 25 yaşındayım Aprilia rs 457 kullanıyorum. İstanbul’da beraber sürüş yapabileceğim. Kulüp/grup arıyorum. Kulüplere baktım genelde chopper ve touring olarak var racing ya da nakedlar ın olduğu ya yok ya da aktif değil. Bu arada whatsapp ve telegram grupları varsa da katılmak isterim.
  6. M

Bayii açmak hk.

Herkese merhaba, Kesin olmamak ile birlikte distribütörü ile görüşüp suzuki,aprilia,vespa, piaggio ve moto guzzi vs. için bayii'lik(ler) almak gibi bir düşüncemiz var. Otomotiv sektöründe tam olarak deneyimliyiz diyemesem de bir nebze deneyimimiz ve bilgi birikimimiz var. Ne kadar yeni bir...

Yeni mesajlar