Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba. İlk motorumu almak istiyorum ama cok kararsizim . Aklimda herzaman enduro motosiklet var ama japon enduro-crosslar cok pahali mondial modellerine baktim ve pek guvenemedim . Sizlere sorum su : ucuz enduro motormu alayim mondial xmaxx gibi yoksa kalite icin ybr125 mi alayim
Arkadaşlar methaba. 6-7 aydır araştırıyorum yorumlarınızı okuyorum hem şehir içi hem de özellikle şehir dışında en konforlu ve uzun ömürlü araç olarak 250cc sınıfında suzuki inazuma olarak karar verdim. Şimdi başlangıç olarak inazumayla başlayabilirmiyim.( Hız tutkunu değilim sadece motorumla...
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi yokuşta arabayı kaldırırken yarım debriyaj yapıldığı zaman frene basmaya gerek kalmıyor. Acaba bu durum motorsiklette de oluyor mu?
Arkadaslar merhaba bu aralar yamaha mt 125i arastiriyordum yeni baslacayak biri olarak ve kafama cok yatti. 2.el alma konusunda ne dusunuyorsunuz acaba yardimci olabilir misiniz . Motor amacim isime gidip gelmek . Batmanda yasiyorum arada hasankeyf dicle kenarina gitmek kamp yapmak. Senede bir...
Arkadaşlar merhaba yeni motora başlayacak biri olarak tecrübeli arkadaşlardan tavsiye almak istedim. Uzun zamandır araştırıyorum hangi motoru almalıyım diye ybr 125 ve cbr 125 arasında kaldım . Acaba yardımcı olabilir misiniz. Özellikle uzun yol yapmak istiyorum geze geze dura dura . Hafta...
Arkadaşlar öncelikle merhaba bende bir motoru olmayan ama motor sevdalısı biriyim. B sınıfı ehliyetim var aktif olarak 2 senedir araba kullanıyorum. Hız tutkunu bir insan değilim. Kurallara çok dikkatli uyarım.Ve motor almak istiyorum. A2 ehliyeti için kursa başvurdum . Hayatımda hiç motosiklet...