İlk defa motor almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar öncelikle merhaba bende bir motoru olmayan ama motor sevdalısı biriyim. B sınıfı ehliyetim var aktif olarak 2 senedir araba kullanıyorum. Hız tutkunu bir insan değilim. Kurallara çok dikkatli uyarım.Ve motor almak istiyorum. A2 ehliyeti için kursa başvurdum . Hayatımda hiç motosiklet kullanmadım.
Yaşım 24 . 1.88 boyum. 81kg ağırlığındayım. Özellikle Chopper-Cruiser motor almak istiyorum . Sürüş ve oturuş tarzından dolayı.
Benim siz değerli arkadaşlarımdan ricam . Bende araştırıyorum sürekli ama ne marka bir motor yada kaç cc motor almalıyım karar veremiyorum . Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü çevremde yardımcı olacak kimse yok .

( ortalama 6bin veya 7bin limitim var)
( Arada uzun yol yapmakta istiyorum)

Benim beğendiğim keeway yada kuba superlight200 .

Uzun yol cinli biraz zor yapilir yapan var ama ilk motor sanziman cok zorlanir bakimlari tam tutarsan yapilir elbet ama uzun yol istiyosan baslangic icin bana sorarsan japon alsan iyi olur

Peki marka ve model oneriniz ne olur ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Arkadaslar biraz daha ayrintili yardimci olursaniz cok mutlu olurum .

Ben size bir kardeşiniz olarak kuba superlighti oneririm.17 yaşındayım daha önce ybrde kullandım kubada kkullandım.Bence çinli motor alma diyenlere aldırma abicim.Kuba eskisi kadar kötü motor üretmiyor artık.Mesela şuan kuba strike 150 motosikletim var alt motoru suzuki ortaklığı bir gs motor,parçalarıda fiyat-performans açısından çok çok iyidir.Yani benim size önerim kuba superlight

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar