Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. 250 cc den 600 cc ye geçmeye karar verdim aklımda r6 ve ninja 636 var ama karar veremiyorum 636 da abs ve mod gibi özellikler var bunlar r6 da yok ve 2016 r6 ya da bunların geleceğini düşünüyorum bu eski modelleri nasıl etkiler? 636 olursa 0 km alıcam. R6 olursa 2. el...
mrb arkadaslar cbr 125 motoskletım var bir şeyler duydum kit,DOHC modifiye,malossi kit gibi beni aşar ama bunlar ne anlama geliyo peki iyice meraklandım :silent:
mrb arkadaslar motoskletim son günlerde bi değişti stop etmeye başladı gazı kesince stop ediyor motor ısısı normal olduğu halde çekişi eskisi gibi değil eskiden dokunnca calışırdı şimdi hafif gaz veriyorum anca öyle calısıyor napmalıım sızce servise mi götüriyim ?
Merbaha herkese ben foruma yeni katıldım adım Emin Can Balıkesirden katılıyorum..
yeni motosiklet aldım 2006 model cbr 125 repsol ve bunun hızını artırmak istiyorum arttırıldığını söylediler ve burda birisi düzde 170 i gördüğünü söyledi arkadaşlar bunun için neler yapmam gerekir? cr9e bujisi...