cbr 125 tek teker?

bu motoskletle teker yapılır mı tek kişi? 2 kişi binince kaldrıyorum hafiften ama o zamanda zincirden sanırım tak diye bir ses geliyor..

Hep son hızla ilgili, tek tekerle ilgili başlıklar açıyorsun, motosiklette tek ilgilendiklerin bunlar değildir umarım...

Tekere 3 saniye için kalkar sonrada geri yere iner tekerde gitmek için yeterli güç üretmez o motor.

Ayrıca teker yapmak debrıyaj balatası,zincir,zincir dişlileri,krank gibi motordaki çoğu parçaya zararlı 3 saniyelik ne olduğunu anlamadığın bişey için motorunu üzmeye değicek bi olay yok.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
2 tekerli olan her araçla wheelie denilen tek teker yapılır bu ayrı bir beceri ve maharet denge ister, bu tip güçteki motosikletler genelde kısa wheelie yapabilirler ama daha farklı denge tutuşlarıyla uzun tek teker de yapanlar var elbette

motorun gücü ile ön tekeri kaldırmak, tamamiyle ağırlığı gücünden çok olan motorlar içindir ,ağırlık dengesi gücünden fazla olan motorlarda motor gücü + sürücü denge gücü olması gerekir sonuçta hepsi yetenek ve cesarete dayanır.

Hep son hızla ilgili, tek tekerle ilgili başlıklar açıyorsun, motosiklette tek ilgilendiklerin bunlar değildir umarım...

ilgi alanım bunlar ama yeni basladıqım için makina yetersiz sanırım... :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 ----------

peki o gelen ses ne olabilir ?

motosiklet yetersiz diye birşey yok isteyen istediğini yapabilir ki internette de cbr125 ile yapılan gayet başarılı tekteker videoları var. tabi usulune göre yapmalısın. kaskın korumaların hep üzerinde tehlikesiz bir alanda çalışmanı tembihlemekte fayda var.

motosiklet yetersiz diye birşey yok isteyen istediğini yapabilir ki internette de cbr125 ile yapılan gayet başarılı tekteker videoları var. tabi usulune göre yapmalısın. kaskın korumaların hep üzerinde tehlikesiz bir alanda çalışmanı tembihlemekte fayda var.

herşey tam mont pantlon kask eldiven cok denedim ama kaldırmıyor

yağı falan var ama balıkesirde kaldı neyse haftasonu ayarlatiyim en iyisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tek teker hevesi:) güzel kardeşim,veya abicim. birde tekersiz gitmeyi hedefleyenler çıksa keşke:D

Gorkem bu konuda kıdemlidir her türlü apaçilik tarafından cbr 125 te denenmiştir.

Maverıck senın dedigin teker bu makınada cok kısa surer debrıyajla mı yapıyosun?Ayrıca bayada zararlı.

İlla tekerde gıdıcem dıyosan arka koltuga otur oyle dene dıkkat et kafana geçirme ama.

Gorkem bu konuda kıdemlidir her türlü apaçilik tarafından cbr 125 te denenmiştir.

Maverıck senın dedigin teker bu makınada cok kısa surer debrıyajla mı yapıyosun?Ayrıca bayada zararlı.

İlla tekerde gıdıcem dıyosan arka koltuga otur oyle dene dıkkat et kafana geçirme ama.

debriyajla deniyorum ama cok az bir sey kalkyıo. 2 kiişi olunca kaldrıyorum ama bi ses geliyo oda z,ncir den galiba bayramdan beri yağlanmadı. bulunduğum ilcede benim motosiklet tek olduğu için her türlü pisliğide yaptılar aynayı falan koparmışlar debryj hasar görrmüş bujiyi bile sökmüşler.. debryjdan kaynaklanan bir şey olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar