Matasah kullanıcısının son içeriği

1. Matasah

BAJAJ 150 NS

Bajaj 150Ns hakkindaki düşuncelerinizi alabilirmiyim :silent:
  2. Matasah

Derbi ETX150

Merhabalar derbi etx150 almaya niyetlendim fakat kullanıcısı okadar cok değil o yuzden sizlerin fikrinizi aliyim dedim
  3. Matasah

YZF R125

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bakmadan-gecme-331549749/detay bu fiyat normalmi,değeri ne kadardır yardımcı olurmusunuz
  4. Matasah

Destro

Yakın çevresinde mondial 250 destro olan varmı? Yada yardımcı olabilecek ?
  5. Matasah

Adana demirspor..

Adana demirsporun atkısını arıyorum yardimci olabilecek varmı ?
  6. Matasah

Uzun süreden sonra ufak gibi kaza

Marşa basıp 30 saniye yol gidip düşmek ne kadar garip dimi:mrgreen: Dört yol ağzında önümdeki araba durdu,bu arada takip masafesininde gerisinden takip ediyorum.Ben sinyal vermeden sola dönücek sandım,baktım sağ tarafı bos tam geçerim diyip gazı açtım ki arabayla göz göze geldik arka frene...
  7. Matasah

2,5 yaşındaki köpeği almak mantıklımı ?

2,5 yaşındaki akita cinsi köpeği almak mantıklımı,Eğitimi olduğu söylenemez.Apartmanda yaşıyoruz arka tarafında küçük bitane bahçe var orda tutmayı düşünüyorum tel örgü vs.. bişeylerle çevirerek. Okullara yakın olduğu için rahatsız etmemeleri için depoda tutsam arada köpek açısından sorun...
  8. Matasah

Kaskı değiştirmem gerekir mi ?

Apartmanda kask elimden kayıp düştü vizörde ve kask ta çizikler oluştu. 4-5 basamak yuvarlana yuvarlana gitti :mrgreen: değiştirmem gerekir mi,İleride herhangi bir kaza durumunda sorun yaşatırmı ?
  9. Matasah

Zincir yağlama

Makina yağı ile zincir yağlanırmı? Geçenlerde bi arkadaş dediydi sanırım aklıma takıldı merak ediyorum :mrgreen:
  10. Matasah

Debriyaj balatası

Cup tarzı motorumun debriyaj durumu vahim 2-3 cm bi bosluk var. Tamirciye goturdugumde debriyaj balatasi+yag degidicek 50 tl dedi fiyat normal mi ?
  11. Matasah

Amortisör yayını cıkartmak ?

Uyku tutmadi aklıma motorun ön amortisör yayını cıkartmak geldi, zararı olurmu? Cıkartırsamda tekrar takılabilir mi:)
  12. Matasah

Sizce hangisi ?

2009 model yaklaşık 24.000 km deki ybr yi almakmı, yoksa 0 km rks 150 mi daha mantıklı olur ? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...
  13. Matasah

O kadar hayalden sonra hiç olmadı :/

Öncelikle herkeze merhabalar.. Uzun süren SS hayallerimden sonra maalesef bazı nedenlerden dolayı olmadı herneyse şuan için max bütçe 5.000 tl. chopper tarzı düşünüyorum sonra yaşıma uymıcağını düşünüyorum daha doğrusu sıkılıcağımı var sayıyorum ama tam terside olabilir denemeden bilinmez tabi...
  14. Matasah

Akıllı telefon

Öncelikle merhabalar.. Note3 ve sony z1 arasında kararsızım sizce hangisini seçmeliyim ::sos::
  15. Matasah

Tamamen merak

Cup motora sis farı olurmu ?

Yeni mesajlar