Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Marşa basıp 30 saniye yol gidip düşmek ne kadar garip dimi:mrgreen: Dört yol ağzında önümdeki araba durdu,bu arada takip masafesininde gerisinden takip ediyorum.Ben sinyal vermeden sola dönücek sandım,baktım sağ tarafı bos tam geçerim diyip gazı açtım ki arabayla göz göze geldik arka frene...
2,5 yaşındaki akita cinsi köpeği almak mantıklımı,Eğitimi olduğu söylenemez.Apartmanda yaşıyoruz arka tarafında küçük bitane bahçe var orda tutmayı düşünüyorum tel örgü vs.. bişeylerle çevirerek. Okullara yakın olduğu için rahatsız etmemeleri için depoda tutsam arada köpek açısından sorun...
Apartmanda kask elimden kayıp düştü vizörde ve kask ta çizikler oluştu. 4-5 basamak yuvarlana yuvarlana gitti :mrgreen: değiştirmem gerekir mi,İleride herhangi bir kaza durumunda sorun yaşatırmı ?
Öncelikle herkeze merhabalar..
Uzun süren SS hayallerimden sonra maalesef bazı nedenlerden dolayı olmadı herneyse şuan için max bütçe 5.000 tl.
chopper tarzı düşünüyorum sonra yaşıma uymıcağını düşünüyorum daha doğrusu sıkılıcağımı var sayıyorum ama tam terside olabilir denemeden bilinmez tabi...