Akıllı telefon

Öncelikle merhabalar..
Note3 ve sony z1 arasında kararsızım sizce hangisini seçmeliyim ::sos::

lg g2 yi de bence göz önüne akman lazım birkaç güne 4.4 güncellemesi gelecek ayrıca note3 le aynı performansı vermekte kasası daha kaliteli. z1 bilmiyorum.

abi biraz daha bekle discovery elite al hiç bir şekilde pişman olmassın ve 1.200tl gibi bir fiyatla gelicek olması tamamen f-p ürünü olucaktır.

3gb ram -16 arka-8 ön mp kamera- android 4.4- 4 çekirdekli işlemci ve daha fazlası.

bende şuanda discovery kullanıyorum 650tlye almıştım çok memnunum yakına 4.4 gelicek

abi biraz daha bekle discovery elite al hiç bir şekilde pişman olmassın ve 1.200tl gibi bir fiyatla gelicek olması tamamen f-p ürünü olucaktır.

3gb ram -16 arka-8 ön mp kamera- android 4.4- 4 çekirdekli işlemci ve daha fazlası.

bende şuanda discovery kullanıyorum 650tlye almıştım çok memnunum yakına 4.4 gelicek

:queen: :queen: :queen:

Sony....
Sony Z değil L kullanıyorum. orta bir cihaz olmasına rağmen güzel.
Samsung.... ııı herkesde var. tamam teknoloji iyi ama Sony nede olsa.
Ve forumlarda vs millet diyor su aldı vs. elektronik şans işi.
Teyze oğlumda var ilk çıktığında aldıydı hala taş gibi kullanır.

Vallahi Apple olsun samsung olsun bu telefonlar yerden 45 cm den düştüğünde bile tuz buz oluyorlar..bu telefonları artık kağıttan yapıyorlar en küçük bir darbede pert oluyor.O yüzden Sony nin su geçirmez özellikli telefonları var.Geçenlerde Sony Xperia Go nun vidyosunu izledim adamların telefona yapmadığı işkence yok.O tarz sağlam bir telefon alırsan parasının hakkını veriyor.

aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum,Kimileri hızlı olsun diyosan note3 kalite istiyosan sony z1 diyorlar.Ama şöyle bi durum varki ben samsung'tanda memnunum ama biraz değişiklik sony al diyorum. kararsızım :pr:

Apple'ı öneririm ben iPhone 5 olur 5S olur çok kaliteli ve diğer telefonlar gibi zamanla aşırı performans kaybı yaşamıyorsunuz. Ayrıca çok daha güvenli virüs vs olaylarında. Bu arada daha bugün eve gelirken telefonla konuşurken iphone 5 olan telefonumu düşürdüm yaklaşık 175 cm den falan düştü üstüne üstük yakalamaya çalışırken düşürdüm sonra yerden sekti ancak buna rağmen aynen kullanmaya devam. Ne telefona yanlışlıkla tekme atmadığım kaldı ne metrelerce sürüklenmediği, ekranında bir çizik bilr yok ama etrafını görenler çivi mi çakıyorsun bununla diyorlar sonuçta bu yazıdan anlayacağımız apple sandığınızın aksine oldukça sağlam bir telefon, bu arada telefon kabı da kullanmıyorum. Z1 için bir şey diyemem ama bir samsung olsaydı elimde şimdiye çoktan haşat olmuştu telefon. Umarım yardımımız dokunmuştur keyifli sürüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar