Marbi kullanıcısının son içeriği

1. M

Platin ayarı yardım!

Mobiletimin manyetosunu söküp geri takmam gerekiyor ve motor ısınınca sesi değişiyor.Genleştigi için ateşleme geç kalabilir dediler bi taşta 2 kuş vurayım diyorum.Var mı mobilet platin ayarı yapmayı bilen birisi yardım ederse sevinirim.
  2. M

Zincir Atma Sebepleri?

Arkadaşlar bende bi super 51 mobilet var ve bozuk bi yolda yokuşa denk gelince ornegin tasli ve yokus olan motor kalmasin yokusta diye gazi aciyorum motor yokusun basina gelince hizli arka amortisorler esniyo ve baam :) bu baya genel bi konu diğer arkadaşlarada yardimci olur diye düşünüyorum...
  3. M

super 51 mobilette kasnakta ses

Selam arkadaşlar motorum super 51 kasnagini sokup takmistim daha once o kasnagi milin uzerinde belli bi hizada tutan pullar falan filan var sanırım yanlış dizdik kasnak ses yapiyor ve sallaniyor milin uzerinde takmasini bilen bi ustam yardımcı olursa sevinirim.
  4. M

2 Zamanli mobilette ısınmadan gaz yememe

Merhaba arkadaşlar bende super 51 mobilet var ilk calistirinca tekte veya 2. Vurusumda calisiyor ama stop edicek gibi sesi bile bi değişik sonra gaz aciyorum toplasin diye motor bir turlu isinana kadar gazi yemiyor rolantide sıkıntı yok ama ısınana kadar bekliyoruz sonrasında ise normal sizce bu...
  5. M

Mobilet motor takozunu degistirmeyi bilen yardimci olabilirmi

Motorum mobilet super 51 motor sola dogru kaymisti baktigimda sol takozun aşınmış oldugunu gordum. Parca isini hallettim ancak nasil takicam cozemedim lutfen yardim ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------[COLOR="Silver"]
  6. M

Super 51 mobiletimi yenilemek istiyorum

Selam arkadaşlar babamdan kalma bir super 51 mobiletim var.Ehliyetim olmadıgından pek binemiyorum anca ekmek almaya falan oda kask ile ayna ile. motorum orjinal parçaları falan tam en ufak plastigine kadar ama boyası jantları falan eski ara sıra ses te çıkarıyor seneye ybr almayı duşunuyorum ama...

Yeni mesajlar