Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
honda cbr125 motorum var alalı 1 yıl oldu satışı bnde ama ruhsatları eski sahibinde motorum şuanda çalışmaz halde yani hurda bu sebebden dolayıda muayneye giremiyorum ve ruhsat cıkaramıyorum bnde hurdaya cıkarmaya karar verdim ama cıkarmı bilmiyorum siz biliyosanız nasıl cıkarırım hurdaya neler...
yamaha dt 125 2 zamanlı 6 vitesli bir cross motor 1600 lira istiyor 52,000 km yol yapmış satan adam garanti veremem kaçyıllık motor diyo işte resimleri[/URL][/IMG] [/URL][/IMG][/IMG]
slm dostlar bnim arkadaşta cbf 150 var maksimum 110 yapıyor ama youtubede fln 120 130 kmh gidior sorun hızlı gidmesi gidmemesi deyil motorda bi sorunmu var?:cat: diye size bi danışmak istedim motor 2008 model. bilgilerinizi bekliyorum şimdiden saolun
arkadaşımın 125 uag mondial motorunun arka fireni firene basın ca tak die bi ses yapıodu ve kırıldı kampanayı şasiye tuturan kısım kırıldı kampananın kapağı kırldı, bide firen pedalından kampanaya doru giden cubuk kırıldı bunlar garantiye girermi bnce girmesi lazım ama size bi sorıyım dedim...
151 rs min karbüratörünü temizlemek istiyorum ama nasıl yapacam bi fikrim yok ama elim böyle işlere yatkındır sadece biraz tecrübeli birinden yardım gerekiyor saygılar:)
motorumun silindir kapağı contası az ya akıtıoo servise gittim 10 liraya yaparız dediler bnim arkide bn sana beleşe yaparım sen contayı al gel dedi napiim arkime güveniom kazıkçı bu servisler conta 1 lira bile deil 9 lira işçilik alınırmı bide ramazandayız yuhh dedim içim den fikirlerinizi...