mali_181 kullanıcısının son içeriği

1. mali_181

Ne Kaskmis Arkadas :)

Arkadaşlar bi enduro kaski alicam (motorum crf250) bir türlü karar veremedim bi el ativerin su ise lütfen arada kaldigim kaslar 1-Airoh s4 (hepsinden kaliteli geliyo) 2-Rocc 771(acayip yakisikli bir kask) 3-Origine Dakar Bluetoothlu kask(bluetooth unun olmasi çok büyük avantaj) Fiyatları...
  2. mali_181

Donor Pantolon ve Marushin Kask İnceleme

Arkadaşlar kendime bir kask bakıyordum uzun süredir ve sonunda nasip oldu ve bu arada kendimi birde pantolon almış buldum :D.Diğer pantolon kask bakan arkadaşlar içinde tarafsız bir şekilde inceleyip yorumlamaya çalıştım inşallah işine yarayan olur... Öncelikle pantolondan bahsedeyim bazı...
  3. mali_181

35 Gün Hayaller Gerçek Oldu (Bol Fotoğraflı)

Uploaded with ImageShack.us Ne zaman toplandığımızda özellikle ben ve Cem arkadaşım boş bir vaktimiz olsada geniş bir tur yapsak die konuşurduk ama ikimizde çalıştığımız için sadece hayal deyip geçerdik.Ama öyle bir an geldiki Cem iş yerindeki sebeblerden dolayı işden ayrıldı daha sonrada ben...
  4. mali_181

Trafik Kazası Lütfen Yardım

Arkadaşlar çok samimi bir abimin başına gelen bir kaza için yardımınıza ihtiyacımız var olay şöyle motosiklet çift yönlü olan caddeden hareket etmekte araç ise dar olan bir sokaktan kontrolsüz bir şekilde bir anda yola fırlıyor ve motosiklet ön sol taraftan araca çarpıyor Allah a şükür abimde...
  5. mali_181

Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayram'ı Mübarek Olsun

Arkadaşlar hepiniz Ramazan Bayramı mübarek olsun Allah hepinize ailenizle,sevdiklerinizle sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin...
  6. mali_181

Servis İle Yasadigim Sikinti

Arkadaslar ilk 1000 km bakimina Kusadasi Mnr Honda Servisine gitmistim benden ucret olarak 30 tl yag filtresi parasi almislardi (cbr250r)tabi motor yeni parca fiyatlarini hic bilmiorum bende hic sorgulamadan verdim neyse 1 hafta once tekrar yag degistircem filtre yi baska yerlerede sorayim dedim...
  7. mali_181

Bir Gezi Düzenleyelim!!!

Arkadaşlar benim izin günüm hafta içi perşembe günü hiç bir geziye katılamıyorum çünkü, doğal olarak geziler hep pazar bende şöyle düşündüm illaki benim gibi olan arkadaşlar vardır.Ben Aydın da oturuyorum Nazilli de bu civardan toplanabileceğimiz arkadaşlarla toplanıp bir gezi düzenlesek nasıl...
  8. mali_181

Her Sınavda Hırsız-Suçlu Gibi Aranmaktan Bıktım

Her sınavda HIRSIZ-SUÇLU gibi kapıda aranmaktan bıktım EY POLİS ABİ Senin polisliğin bumu ha sınava giren öğrenciyi aramakmı ha ara görevin buysa yapta suçluymuşum gibi davranmana gerek yok MESELA İKİ AYRI POLİSİN TEPKİSİNİ SÖYLEYEYİM 1- 04-05-2013 AÖF SINAVI VE KAPIDAKİ POLİS Şöyle bir...
  9. mali_181

Balıklıova Kampı

Arkadaşlar sırf kafa dinlemek için biryerlere gitmeyi düşündük bende daha önceden ismini duyduğum Karaburun taraflarına gidelim dedik gezi hakkında kararı verdik ve akşamdan hazırlandık Uploaded with ImageShack.us ilk molamızı İncirliova da börekçide kahvaltı için veriyoruz Uploaded with...
  10. mali_181

Cbr 250 ile Muğla-Akyaka-Marmaris Gezisi

Evet arkdaşlar Cbr ile ilk gezime çıktım bu gezide güzergahım Nazilli-Kavaklıdere-Muğla-Akyaka-Marmaris ve dönüş olacak buyrun resimleruşu Geceden hazırlandım tabiki her zamanki gibi malum yola sabah erken çıkıcam bana Murat abimde yardım etti saolsun Uploaded with ImageShack.us Ve ilk...
  11. mali_181

Yeşildere Şelalesi ve Laodikya Antik Kenti

Evet arkadaşlar eski de olsa(2013-02-04) bir geziyi sizlerle paylaşmak isdedim.İki motor yaptığımız güzel ve eğlenceli bir geziydi ilk olarak Şelaleye gittik ordan ise Laodikya antik kentine buyrun resimler bu arada gv 250 imle yaptığım son gezimdi bu Hazırlanıp yola çıktık ve ilk molamız...
  12. mali_181

Gv 250 SATİLİK

Arkadaslar tarz degistirmek adina motorumu satiyorum gv 250 yi zaten anlatmaya gerek yom fiyatta pazarlik yapilir mantikli takaslar dusunulur ilan no:115296652 aliciya simdiden hayirli olsun.
  13. mali_181

Alışveriş Konusunda Yardım

Sürüş Çekimleri için MD80 Mini Kamera Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle Mt Kendik Yap bölümünde bu kamera ile ilgili konuyu incelediğimi bilmenizi isterim. http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/81980-ucuz-kask-kamerasi.html Arkadaşlar forumda Bayram kardeşimle bu...
  14. mali_181

Zincir Sorunsalı

Arkadaşlar bi motor için zincir bakla sayısı sabit oluyor ya mesela benim gv 250 nin 116 bakla diyelimki bu 117 bakla oldu bi bakla fazla bir sıkıntı yaratırmı neden soruyorsun derseniz benim zincir yeni değişti kutusunun içinde 3 bakla kalmış normalde 120 bakla idi ben çalışıyordum babam durdu...
  15. mali_181

Dizüstü Bilgisayar Servis Sıkıntısı

Arkadaşlar bi hp bilgisayar var bende g6 model aldım 2-3 ay sonra bi anda kapanmaya başladı servise gitti geldi sonra hdd değişti,sonra tekrar sıkıntı yarattı yine servise gitti top cover ile haparlör değişti format atıldı geldi 1 hafta geçmeden tekrar aynı sıkıntı bende aradım değişim talep...

Yeni mesajlar