Ne Kaskmis Arkadas :)

Arkadaşlar bi enduro kaski alicam (motorum crf250) bir türlü karar veremedim bi el ativerin su ise lütfen arada kaldigim kaslar
1-Airoh s4 (hepsinden kaliteli geliyo)
2-Rocc 771(acayip yakisikli bir kask)
3-Origine Dakar Bluetoothlu kask(bluetooth unun olmasi çok büyük avantaj)

Fiyatları ortalama ayni ama bir türlü karar veremedim kasklari görme imkanimda sifir kullanan gormus veya bu tarz kasklar hakkında bilgi sahibi olan yada bak suda var o fiyatlara diyebilecek yada a bak bu yorumda benden olsun amaç sohbet diyebilecek herkesden cevap bekliyorum...

Ya bu kaskin görüntüsü müthiş benim çok hoşuma gitti ama bu kasklar eski üretim kaç yil once çekilmiş tanitim videosu var bu kaskin

origine marka kasklara bakmıştım. leşşş. ürünü tanıtan görevlinin elinde kalmıştı hatta

Origine hakkında güzel duyumlar almiyorum o zaman rocc veya airoh arasında tercih yapicam varmi bu kasklarlar kullanıp da yorum yapacak olan

Airoh kullandim, iyiydi. Fuarda diger modellerine bakmistim, begenmistim ama param yetmemisti

Airoh rocc dan ucuz,airoh 310 TL rocc 430 TL arada 120 TL var

Geçen hafta kız arkadaşıma MT marka kask aldım sharp testinden 4 yıldız almış ve modeli falanda gayet güzeldi, buna rağmen fiyatı 230 TL di . Bir diğer modellerine bak istersen ispanyol markası belki hoşuna giden olur.

Çene acilir istemiyorum ama yinede teşekkürler ,mt te baktim zaten güzel kask ama benim istediğim tarzda hic modeli yok bu arada ,A.Volkan ben kendim marushin 778 biomec kaski kullaniyorum hali hazirdada cçok memnunum

Çene acilir istemiyorum ama yinede teşekkürler ,mt te baktim zaten güzel kask ama benim istediğim tarzda hic modeli yok bu arada ,A.Volkan ben kendim marushin 778 biomec kaski kullaniyorum hali hazirdada cçok memnunum

Tamam üstat inceliyorum şimdi o modeli sağol

Scorpion tavsiye ederim.
Scorpion_exo_vx_15_motocross_helmet_oil_neon_yellow.jpg

Arkadaşlar araştırmalar sonucunda hem ağırlık hemde ls2 den daha alt kalite (ls2 mx455 kopyası kendileri) olmasi sebebi ile rocc u, kullanıcıların memnun olmayışlari sebebi ile origin i eledikten sonra kararımi airohtan yana verdim izlenimlerimi burdan paylaşıcam

Arkadaşlar kaskı kullandım yorumlara gelecek olursak
1-Kask gerçekten yapı olarak sağlam bunu belli ediyor
2-İç kısım orta seviye öyle ahım şahım değil pad ler kendini çabuk salıverecekmiş gibi bir izlenim veriyor
3-Sürüş hissine gelecek olursak ön havalandırma kapanmadığı için içeri rüzgar alıyor ve 110 km hızdan sonra da ıslık sesi şeklinde bir rüzgar sesi sıkıntısı var
4-Vizörü çok güzel çok iyi oturuyor ve kesinlikle buğu yapmadı yapsa bile 1 sn sürmüyor

Fakat bu alışverişteki en büyük çıkarım Kocaeli Başerler Motosiklet gibi bir esnaf ile tanışmak oldu mükemmel bir esnaf anlayışı ile çalışıyorlar bir ürün alacağınız zaman başvurmanızı öneririm....

Hepinize kazasız belasız günler dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar