maksoy34 kullanıcısının son içeriği

1. M

Alemin paşası Suzuki Inazuma

250 lik makinelerde abanan gullanıcılar 5+ civarı hadi diyelim bileği kırılacak kadar asılsa 6 litre yakması lazım. sürekli 6-7 litre seviyesinde ise eyvahlar olsun. mutlaka ustaya götür. yakıt sisteminde veya başka etki eden yerde veyahut motorda sorun var demektir bence. D400 de abanırsam...
  2. M

2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

sübhanallah karşim
  3. M

Hergün başıma birşey geliyor dün ceza yedim bugünde kaldırıma sürttüm

iğne ucu kadar dahi kuru yer kalmayacak hocam
  4. M

2025 Motosiklet fiyat zamları

D400 309 dan 315 e NS 400 309 dan 316 ya NS 200 de 193 olmuş
  5. M

Online Motor satın almak

İlgili markanın distribütör HARİCİ online satan ufak tefek sözde ana yetkili (!) bayilerle bu işe girmeyin. geçen bir dolandırıcılık konusu görmüştüm. para kolay kazanılmıyor. bu iş için yeteri kadar vakit ayırın lütfen. Ben Bajaj dan iki farklı motoru senetle aldım. başka da online satan...
  6. M

kampana fren bir iki noktada sıkıyor

"0.2 0.3 lt artması" nasıl bu kadar keskin ölçüm yapabiliyorsunuz şaşırıyorum gerçekten. hep aynı stil sürüşü yakalayıp tüketimi hesaplama kararı gerçekten takdire şayan. benim bi sürüşüm ortalama iken sonraki 40 km üst devir çevirecek şekilde olabiliyor. siz bi de offroad diyorsunuz...
  7. M

Çinliler ve diğerleri

çinliler arabadaki kaliteyi henüz motorlarda yakalayamadılar. çin dediğinde parça ucuz ve bol akla gelmeli, kalitede arabalarından geri kalmamalı. hadi bunları hallettiler diyelim, servisler dandik. bajaj dahi işin içinden çıkamadı servis olayında. Ankara daki servisler bitiksiniz olm. ama...
  8. M

Dominar 400 mü CF 650MT mi ?

ALT sakal tarafı tüm vidaları. gp koruma demiri vidaları ara ara. ön dışardaki ikisi 10 numaralı anahtar ile, sağ ve sol arka taraftaki vidalar alyan ve içindekiler yıldız tornavida. biraz titreşim sesi artınca anlıyorum. eğer duruyor ise sakın sökeyim felan demeyin, bu sefer düzenli aralıklarla...
  9. M

Dominar 400 mü CF 650MT mi ?

bajajlarda garanti işi pamuk ipliğine bağlı. ona güvenerek sakın almayın. elinizde hazır nakit ile ocak ayını bekleyin. CB 500 F 2014 civarı motorlar 210 bin de alabilirsiniz. dominar cılar, elinde&çantasında alyan, tornavida ve 10 nolu anahtar ile geziyor. kim mi ? ben. sıfır aldım 10...
  10. M

700-800K Araba Tavsiyesi

clio yerine duster 2017 1.5 dci otomatik de olabilir. aynı motor
  11. M

Shell yakıt kullanma

Bu bilgiyi Ankara da bir kaç servisten duydum. Shel den alıp, sıkıntı yaşayan fazla olduğunu bildirdiler. 5-10 kere Türkiye Petrollerinden alıyorum. Sonra bir kere Opet den dolduruyorum devam. hiç Shell e gitme ihtiyacı duymadım. Yani ordan alınca motor süper uçacak kaçacak diye bir şey de yok...
  12. M

2025 Motosiklet fiyat zamları

Bajaj a dün gelen zamla birlikte D400 301 den 309 a, NS400 303 de 309 ve NS200 UG2 198 küsür e çıktı
  13. M

8.000 TL ye kadar cross tavsiyesi

hey gidi günler hey. o tarihten bu güne baya mesajım vardı ama nedense bu kalmış sadece bi yerlerimi sakatlamadan iyi atlatmışım o zamanları :D ama KX 250 alsaymışım 500 e ilana koyarmışım. 250 exc de 200 olurmuş :P 8 bin e aküsü bitik çocuk atv si bile zor şimdi öncesinde aslında SYM Wolf...
  14. M

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hocam bana da amortisör çok sert geliyor, siz yumuşatma yapmış mıydınız ? veya amortisör ü yumuşatıp ta başına bişey gelen oldu mu ? tavsiye eden var mı ? teşekkürler

Yeni mesajlar