Online Motor satın almak

Selam, motor severler.
Başlıkta da belirttiğim gibi, online motor nasıl alınıyor? ödeme filan nasıl sıkıntı olmuyor bazı yetki bayiler online taksit yaptırıyor onlar nasıl oluyor?
mesela uzakta bir motor var 300km-400km gönderimi otobüsle ya da özel araçla filan yapıyorlar lakin ödeme güvenilir filan nasıl ödeniyor?

Online satan birtek bajaj var diye biliyorum. Onda da motoru istediğin bayiden teslim alıyorsun

Motosikleti
D400
Selam, motor severler.
Başlıkta da belirttiğim gibi, online motor nasıl alınıyor? ödeme filan nasıl sıkıntı olmuyor bazı yetki bayiler online taksit yaptırıyor onlar nasıl oluyor?
mesela uzakta bir motor var 300km-400km gönderimi otobüsle ya da özel araçla filan yapıyorlar lakin ödeme güvenilir filan nasıl ödeniyor?

kuralkan / bajaj hariç var mı bilmiyorum fakat onlar da zaten gönderimi senin yaptıgın yetkili servise yapıyor.

yetkili servis kutuyu indirp motoru açıyor, çiziği vs. herşeyini kontrol ediyor sonra seni çağırıyor OK / NOK diye. geliyorsun mesela diyor ki x yerinde ince bi çizik var, istemem dersen iade süreci başlıyor.

herşey ok ise motoru servisten alıp gidiyorsun.

Motosikleti
D400
İlgili markanın distribütör HARİCİ online satan ufak tefek sözde ana yetkili (!) bayilerle bu işe girmeyin.

geçen bir dolandırıcılık konusu görmüştüm. para kolay kazanılmıyor. bu iş için yeteri kadar vakit ayırın lütfen.

Ben Bajaj dan iki farklı motoru senetle aldım. başka da online satan distribütör yok diye biliyorum

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Selam, motor severler.

Yaşadığınız yerde/şehirde mümkün mertebe Çinli veya yerli olduğunu iddia eden firmalar hariç hangi motosiklet firmasının servisi varsa aradaki %1-2 lik farka bakmadan oradan alın.

• En azından deneme imkanınız olur. Üzerine oturur, canlı görürsünüz.
  • Bu işin rodajı var bakımı var, lastik değişimi var. Yakındaki yer her zaman avantajlıdır.
  • Herhangi bir olayda veya ihtiyacınız olduğunda işinizi daha çabuk çözersiniz.
  • Motosikleti uzaktan almak en son tercihiniz olmalı. Motosikletin bir sıkıntısı varsa iade sürecindeki nakliyeler de size yansır. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursunuz.
  • İlla uzaktan almaya kararlıysanız, gidip yerinden satın alın. Nakliyeyi orada konuşur anlaşırsınız.

Motosikleti
Dominar D250
Ben bayi üstünden online aldım :D karşımda muhatap olsun diye bayiye gitmiştim ama süreç kuralkan üstünden yürüyormuş bayi firmadan komisyon alıyormuş. işlemler için benim adıma üyelik oluşturulmuş, ödemenin yarısını kuralkan'ın ibanına yaptım, kalan yarısını da mail order ile kuralkan'dan 12 taksit geçti, onların oluşturduğu üyelikle motorun tedariği, evrak işleri vs herşeyi online takip ettim.

motor gelince kurulumu kontrolleri yapıp teslim ediyorlar.

şehirdışına da otobüsle vs gönderiyoruz sorun olmuyor dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar