makrofaj kullanıcısının son içeriği

1. M

2 çinli arasında kalmak

Arkadaşlar öncelikle selam, Mondial 150 MR Vulture ile Asya Elegant 150 arasında kaldım. Kullanmış olanlar, bilgisi olanlar, arkadaşında olanlar bir el atsın hangisini tavsiye edersiniz. Elegant 150 ----- 4.457 ₺ 150 MR Vulture ----- 5.490TL (1 ay önce 4.800 civarıydı diye hatırlıyorum 5.5...
  2. M

Konforlu Motosiklet Önerileri

Arkadaşlar geçen yıl kıl dönmesi ameliyatı olduğumdan motorumda 15-20dk kullanım sonrası aşırı ağrı oluyor. Motorumu da değiştireceğimden daha konforlu bir motor arıyorum. Bütçem de çok kısıtlı en fazla 6 bin liraya çıkabilirim. Haftada bir veya 2 kere 120km yapıyorum, yaz sıcağında bu...
  3. M

İlk'im olacak motosikleti bana tavsiye edin lütfen

Arkadaşlar 3 aydır araştırma yapmaktayım beynim alev aldı. Normalde çok aceleci biriyim nasıl 3 aydır bekliyorum zaten anlamadım. Bu gün az daha Kuba RX9 50cc siparişi veriyordum. :sunny: Bütün modellere, bütün tarzlara baktım ama bir türlü karar veremedim. Başlıkta da belirttiğim gibi ilk...
  4. M

Custom Bajaj Boxer

Bahsi geçen motosiklet: https://goo.gl/ivmmGL Öncelik eğer yanlış yere açtıysam herkesden özür diliyorum. Aylardır araştırmalarım sonucunda kendime uygun olduğunu düşündüğüm motor tipini bulmuş bulunmaktayım. Bütün tip ve modellere baktım ama hiçbiri bunun kadar etkilemedi beni, her baktığımda...
  5. M

Günlük kullanımda enduro?

Öncelikle iyi bayramlar. Günlük kullanım için enduro motosiklet önerir misiniz? Gideceğim en uzun mesafe haftada 1 gün 35km onun haricinde dershaneye sağa sola giderken kullanacağım, teşekkürler.

Yeni mesajlar