Mondial xtreme max kullanıyorum selesi gayet rahat ve kalın haftada bir gün 35 km de gidersin ben de genelde okula gidiyorum yazın ya da haftasonları geziyorum bence çok rahat bir motor 115 kilo olduğunu söylemişsin yüksek bir motor altında küçük de kalmaz tavsiye ederim
Ben çok memnunum. Günlük kullanımda çok iyi. Haftasonlarıda dağ bayır gezerim. Altı değmediği için şehiriçindede iyi. Kaldırım refüj vs her yerden gidebilirsin.manevrası yüksek olduğu için dar alanlarda dönüşüde kolay.
Ayriyeten ulkemizde asfalt cukur tumsek ve cokuntulerden olustugu icin oh dersin konfor olarak rahat edersin.
günlük kullanımlık enduro pişmanlıktır. totosuna rahat batan enduro alsın ve rahatsızlığı iliklerine kadar hissetsin.
Günlük kullanım için geçtiğimiz günlerde crf 250 l aldım. Büyük motosikletimin yüzüne bakmıyorum. Arabayı zaten unuttuk. Eski günlerde ki gibi bir motorcu hissediyorum kendimi. Hem haftasonu doğa gezileri, denize gitmeler. Hafta içi işe gidip gelmek. Tavsiye eder miyim? Fazlasıyla.
9 bine bir adet temiz homda pcx alınır ve binilir. Günlük kullanim icin en ideali scooterdir.