Madv kullanıcısının son içeriği

1. Madv

Trafik Magandası Aziz Yıldırım ile motosikletçinin sinyal kavgası

Bir Fenerbahçeli olarak bu adamdan utanıyorum. Sinyal vermeden motorcunun önüne kırıyor ve yetmediği gibi adama küfürler savuruyor. Bu da yetmiyor paralı kraldan çok kralcıları adamın üzerine yürüyor. Döver misin sabaha mı bırakırsın. https://www.youtube.com/watch?v=k1vMyJCzH2I&t=47s
  2. Madv

GT 250RR Enjeksiyonlu 2008

2008 model ,detaylar ilandadır. :cat: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-dikkat-gt-250-r-enjeksiyonlu-119456531/detay/
  3. Madv

ST&KANUNI GT 250R EFI

[FONT=Tahoma]*37000 KM DE *DEBRİYAJ BALATALARI *LASTİKLERİ *BUJİLERİ (NGK cr8e) *YAĞI YENİ DEĞİŞMİŞTİR. *ÖN SİNYALLER LED , FAR XENON'DUR. YAZA HAZIRDIR. *MOTOR EVİMİN ALTINDA , İŞE GİTTİĞİMDE İSE BÜROMUN KAPALI OTOPARKINDA MUHAFAZA EDİLMİŞ OLUP DIŞARIDA BIRAKILMAMIŞTIR. DÜZENLİ BAKIMLARI...
  4. Madv

2006 Model Hyosung Gt250r (Beyaz Renk)

Bursadan Satılık 27.700 km Hyosung Gt250r tüm evrakları tamamdır (renk değişimi için ) ücret ödenmeden renk değişecektir. Aküsü Lastiği Bujileri yenidir,ipone yağ vardır şanzımanda. Xenon Far var ve led aydınlatmairtibat: 535 645 16 86 ciddi alıcılar arasın. Özel mesaj ilede ulaşabilirsiniz.
  5. Madv

Benim kızım :) Özel yapım GT

:queen:
  6. Madv

Hyosung subap ayarı

Arkadaşlar gt250r motoruma 15000 km den beri subap ayarı yapmıyorum.Kendim bu ay sonu yapmaya karar verdim.. En sağlık emme ve egzost subap ayarı değerlerini kim verebilir Şimdiden teşekkürler:bounce:
  7. Madv

Hyosung & Sutatania Video

Bugünkü Gezimde çektiğim fotoğrafları ve 1-2 eski motorumla çekindiğim fotoğrafları kolaj yapıp elimle hazırladım. İyi seyirler... http://www.youtube.com/watch?v=BfIbLoA9Iio
  8. Madv

Güngören ve bakırköy civarı motordaşlarıma ihtiyacım var.

Güngören merkezde bir hyosung gt250r alacağım. Almadan önce motordan anlayan , arızası varmı tespit edebilecek güvenebileceğim bir arkadaşımı arıyorum. Bu benim için önemli çünkü bursadan geleceğim sıksık gelme şansım yok. Yardım edecek arkadaşlar buraya yazarsa cok memnun olurum ::tutkuy::
  9. Madv

12v6 amper akülü motora 12v7 amper takarsak ne olur ?

Arkadaşlar benim akümü usta kırdı,Bursada Mesut usta denen bir kişi vardır ki sakallıdır,giderseniz aman diyeyim gitmeyin uluyolda su motorcusunun dükkanında tamir edilen motordan ne hayır gelir.Eskisi 6 amperdi yeni akü alacağim dedim 7 amper taksam sorun olurmu olmaz dedi.Aldım bende sonra...
  10. Madv

Bursa Gündoğdu yolu

:) Canyoldaşım ne ekmek ister ne su ,ne trip yapar ne yalan söyler,Herşeyi karşılıksızdır. Benzinini koyarsın biraz bakım yapıp birazda kafasını okşarsın o zaman seni özgürlüğün bile bulamadığı yerlere seve seve götürür. Öylede yaptı.. Yolculuk başlıyor Bahar Nasılda gösteriyor kendini...
  11. Madv

Bursa Cruiser Crew

http://www.facebook.com/#!/pages/Bursa/Bursa-Cruiser-Crew/107281905969776?ref=ts Bursa Cruiser Crew amacımız Bursadaki CCC sevdalılarını tek çatı altında toplamak geziler,organizasyonlar düzenlemek tanışmak kaynaşmaktır. Bursalı olun yada olmayın hayran sayfamızda sizleri görmekten çok...
  12. Madv

150 CC Cruiser için en iyi Fren Hidrolik yağı ve numarası

Ön disk frenimin hidroliğini değiştireceğim,En iyi dot numarası kaç olur dot 5 mi kullanmam lazım 4 mü 3 mü. Ve önerdiğiniz bir marka varmı ?
  13. Madv

18-20 Haziran Arası Bursa'dan CCC Fest'e gidecekler buraya

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Gümüldür de CCC fest olacak 18-20 haziran arası ben gideceğim. Haftasonu orada geçecek ve pzt'ye kadar döneceğiz iş güç var . Bursa'dan gelecek arkadaşlar şimdiden bu konu altında toplanalım planımızı yapalım. Rota organizasyonunu kuracağım. iletişim ...
  14. Madv

Motorunuz ısındıktan sonra çır çır ses geliyormu o zaman girin !

Evet arkadaşlar :P sibop değişimi için veridğim motorumun krank a kadar hepsi değişti. Saolsun Bursadaki mesut ustam işin piri. Şıp diye anladi çözümü. Kaç kişiye gittim herkes subap lar yamulmuş ondan diyor. Mesut usta direk dedi ki krank yüzeyi bozulmuş özelliğini kaybetmiş ısınınca sürtüyor...
  15. Madv

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

teşekkürler arkadaşlar çok yardımcı oldunuz. Değiştireceğim plakamı

Yeni mesajlar