Madrap2 kullanıcısının son içeriği

1. Madrap2

Motosiklet kaza

Pazar günü 17.30 siralarinda kanal d binasının önünde kaza geçirdim ben ambulansda iken polis tarafımca tutanak tutmuş ve kafayı yememek elde değil şuanda motorum yamaha servisde exper hasar sonuclarini bekliyorum minibus soldan bana carpip motorum sağdaki tas dubalara çarpması sonucu ciddi...
  2. Madrap2

Otoparkta Rüzgar etkisinden devrilen motor

Otoparkta Rüzgar etkisinden devrilen motor gelecek hasarlardan motosiklet sahibimj suçludur yoksa otopark sahibi mi merak ediyorum maglum 2 gündür ıstanbulda ciddi rüzgarlı firtina mevcut ve bizim otoparka motorlar çok sık yan yana saf düzenindeler birisi devrilmiş domino taşı gibi hepsi...
  3. Madrap2

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kortej Kazasi

Bugun kotu bir kaza gerçekleşti istanbulda bagdat caddesini gectikden sonra oldu https://youtu.be/BSXGpPSFSts
  4. Madrap2

Avrasya Tunelinden Geçtim

Bugun aksam üzeri 6 gibi avrasya tunelinden gectim normalde arada sirada arabayla geçerdim motorun yasak olduğunu bilmeden geçtim polis felanda yokdu hgsden ne kadar almistir diye bakinca hgs düşmemiş avrasya tunelinin sitesinden motosikletin yasak oldugunu öğrendim daha sonra youtube den baya...
  5. Madrap2

Yamaha R25 Disk kilidi tavisye Maglum Euro Dolar Belli

Baslikda belirttigim gibi disk kilidi icin suanda amazon.de abus 8008 zinciri ile birlikte set olarak 206 euro vergisi dahil 1400tl gibi bir fiyati oluyor turkiyedeki fiyati daha yuksek tabiki Abus yerine daha dusuk fiyatlarla n11de muadil urunler satiliyor Armor 614MVA Alarmlı Disk Kilidi (14...
  6. Madrap2

Zincir temizleme

Merhabalar bugun ilk motosiklet zincir temizlememi yaptim fakat biraz sorunlu gecti ilk once mazotla zinciri fircaladim temizlemeye calistim sonra yagladim yagi biraz fazla kaçırdım yamalub sprey yagini baya bi yapis yapış oldu suanda bu bir sorun yaparmi yolda bana yoksa bu fazla yagi...

Yeni mesajlar