madlive kullanıcısının son içeriği

1. madlive

SATILIK SERVİS BAKIMLI PCX 125.. TAKAS CG TARZI MOTOSİKLET İLE OLUR.

Honda Pcx 125 Yetkili servis bakımlı (Honda D&B) 17.000 km 2012 model Garantisi devam eden Start stop özellikli uzun süre masraf çıkarmayacak (kayış vs yeni değişti faturalı garantili) Kappa çantalı sırt dayama pedli (tam kapalı kask alıyor) Michelin City grip lastikli (yol tutuşu mükemmel)...
  2. madlive

Bacak arandaki kadar değer görürsün

50.000 kmdir motosiklet sürüyorum 50 ccden ve 250 ccye kadar. Evet bugün 30 km kadar 750 cc Africa Twin kullandım eşit koşullarda. Eşit koşullarda derken 250 cc scooterımla aynı kullandım yani. Durması kalkması vs. Kimse viraja yavaş girdiğim için arkamdan sıkıştırmadı. Sellektörü koyunca...
  3. madlive

6200 km Türkiye turu

Tam tur denir mi bilmem ama etrafını döndük çok şükür. Herşey yıllık izin aldığım hafta sonu 15 Haziran Cumartesi akşam erkenden uyuya kalmam ve Pazar sabahı erkenden uyanmam ile başladı. Sabah 5 buçukta ayaktaydım. Sağa dön sola dön uyuyamadım. Uzun süredir Kartepe'ye gitmemiştim, saat 6 da...
  4. madlive

2009 APRILIA SPORTCITY

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-piril-piril-sportcity-detayli-resimli-131998950/detay
  5. madlive

ŞANLIURFA VE MARDİNDEKİ ARKADAŞLAR.

Selamlar; Yarın inşallah Şanlıurfadayım. Gezilecek görülecek yerler ve kalacak otel tavsiyesi konusunda bana yardımcı olabilecek varsa sevinirim. 22 Haziranda Mardinde olmayı planlıyorum inşallah. 0543 747 91 08 Murat
  6. madlive

ANTALYA, KONYA, ADANA ÜZERİ YOLCULUK.

Selamlar; Yarın sabah 6-7 gibi kısmetse Antalya Kepez den çıkıp Konya üzerinden Adana'ya gitmeyi planlıyorum. Yol üzeri arkadaşlar varsa uğramak birer çaylarını içmek isterim. İnternete giremeyebilirim. Bu arada Adana ve çevresi pansiyon önerisi alabilirim. Buraya gelip de şuraya uğramadan...
  7. madlive

Motosiklet bot tavsiyesi

Kaza yaptıktan sonra motosiklet botu almaya karar verdim. 500 tlye kadar full korumalı motobot tavsiyelerinizi bekliyorum. İşe gidip gelirken de kullanacağım. Günde toplam 1 km yürüyeceğimi de hesaplayın. Çok konfor aramıyorum rahatsız olmasın yeterli. Su geçirmez olursa iyi olur, korumaları...
  8. madlive

Siz hiç motosiklet sürerken uyudunuz mu?

Evet oha motosiklet sürerken uyunur mu? dediğinizi duyar gibiyim. Siz siz olun uyumayın. 23 Nisan günü saat 18:30 sularında Tekirdağ'dan İstanbul'a dönerken başta eşşeklik olmak üzere, uykusuzluk ve yorgunluğun etkisi ile tahmini 70 km hız ile giderken uyumuş ve kaza yapmış bulunmaktayım...
  9. madlive

6150 KM HONDA CB125E TEMİZ

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kazasiz-degisensiz-servis-bakimli-6150-kmde-121867096/detay/
  10. madlive

6000 KM DE CB125E

Selamlar; bugün evelallah 250 cc bir motosiklet alacağım için ilk sahibi olduğum cb125e yi satıyorum. Motosiklet üzerinde koruma demiri kappa k35 çanta elcik koruma depo kılıfı bulunmakta. 2012 model 6000 kmde. 2000 kmde bir Yetkili serviste yağı değişti. Fiyat 3250 diyorum. Çanta almazsanız...
  11. madlive

UYGUN FİYATLI 200 CC CROSS

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-skygo-satilik-takaslik-200-cc-cross-97581225/detay/
  12. madlive

Resmi hatırlayanınız var mı?

Cross motosiklet sürücüsü araziden çıkıp yolun kenarına çekip asfalta işiyordu. O resmi hatırlayanınız var mı? Aradım bulamadım. :)
  13. madlive

Satılık 17300 km temiz joyrıde 200

http://www.sahibinden.com/en/listing/vasita-motosiklet-sym-joyride-evo-200-17-300-km-de-temiz-joyride-200-33605918/detail İLAN DETAYLARI LİNKTE YER ALMAKTADIR.
  14. madlive

Satılık cbf 150

MOTOSİKLETİMİ KEYFE KEDER SATIYORUM. 2. SAHİBİYİM, 6000 KM'DE ALDIĞIMDAN İTİBAREN 1000- 1500 KM'DE BİR YAĞINI DEĞİŞTİRDİM. MOTOSİKLET ÜZERİNDE: -180 LİRA DEĞERİNDE ÖN ARKA MICHELIN LASTİKLER, - 150 LİRA DEĞERİNDE DİD MARKA O-RİNGLİ ZİNCİR, - 280 LİRA DEĞERİNDE KAPPA K46 ÇANTA (2 ADET XL KASKI...
  15. madlive

Selamlar;

İstanbul / Bağcılar'dan bir adet Murat. 2.5 ay 5000 kmdir motosiklet tepesindeyim. Motorum Cbf150. 22 yaşında, öğrenciyim. :rendeer:

Yeni mesajlar