Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslını sorarsanız ben de ilk olarak rs200 düşünmüştüm ancak kalite olarak çinden hallice deniyor. Elektronik aksamı kronik olarak sıkıntılı zaten. Alacağım alet beni usta usta gezdirip parça peşinde koştursun istemiyorum beni yormasın istiyorum
Dostlar selamlar.
Bu ara Gsx 250r modeline kafayı takmış bulunmaktayım. Top speed beklentim yok bu motosikletin tercih edilmemesinin en büyük nedeni de bu top speed konusu. 40 bin kmde 2. Elleri var piyasada alınır mı alınmaz mi bilgisi olan dostlar aydınlatabilir mi?
Neden böyle düşünüyorsunuz hocam açıklayabilir misiniz nedir eksiği
1756212547
Bir de g310gsler var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz çevremde hiç görmediğim bir motosiklet çok bilgim yok.
Dostlar selamlar
Tenereye söylenecek laf yok ancak şuan piyasadaki motosikletler minimum 50 binde bu tarz bir motor için gayet normal en yeni kasası 2016 model motoiskletin. Bu kmde bu modelde bir sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum yamaha kalitesi elbette ama bu motosikletlerle araziye de giriyor...
Hocam voge diğer çinliler arasında daha kaliteli ama nihayetinde çinli. Aldıktan sonra parça sıkıntısı ve arızalarla uğraşmak istemiyorum.
1755792363
Abiler iki model arasındayım crf 250 rally ve vstrom 250 en azından 2ye indirebildim. crf araziye daha yatkın bir motor ancak bu kadar arazi...
Evet saydığınız modellerin çoğu var A2 için ancak maalesef bütçemi aşıyorlar..
1755710786
Bir yol endurosu olursa daha iyi olabilir hocam. Arazide hoplayıp zıplamak gibi bir derdim yok yaylaya köye bozuk yola gelsin motosiklet uzun yolda da yormasın üzmesin yeterli benim için
Hocam crfnin seleye çok rahatsız diyorlar. arazide sürmek için diğer modellere bakmam bile zaten. ancak ufak uzun yollarda da beni yormayacak bir motosiklet istiyorum
İyi günler dostlar
A2 ehliyetim var ve enduro sınıfı yüksek sürüşlü bir motosiklet almak istiyorum ancak piyasa 2-3 model üzerinde dönüyor diğer modellerin piyasası oldukça kötü. 250 bin bütçem var bu bütçede alabileceklerim vstrom250 adv250 crf250 hero xpulse200 var bütçenin biraz üstündeyse...
Uzun yìllardır motorcu abilerimizin bıktığı bi soru ama yinede sorucam
başlangıç motorum ne olmalı?
16 yaşındayım ehliyetimi yakında alıcam ancak alıcam motoru hala belirleyemedim sizce
hangi motoru almalıyım racing olmasini istiyorum (bu arada 2.el olucak)