M_Emre kullanıcısının son içeriği

1. M

Suzuki gsx250 r alınır mı

Aslını sorarsanız ben de ilk olarak rs200 düşünmüştüm ancak kalite olarak çinden hallice deniyor. Elektronik aksamı kronik olarak sıkıntılı zaten. Alacağım alet beni usta usta gezdirip parça peşinde koştursun istemiyorum beni yormasın istiyorum
  2. M

200-210 bine temizleri var hocam
  3. M

Hocam insanların ne düşündüğü en son umrumda olacak konu beni üzmesin yeter. 1758742086 Hocam önerebileceğiniz modeller var mı
  4. M

Dostlar selamlar. Bu ara Gsx 250r modeline kafayı takmış bulunmaktayım. Top speed beklentim yok bu motosikletin tercih edilmemesinin en büyük nedeni de bu top speed konusu. 40 bin kmde 2. Elleri var piyasada alınır mı alınmaz mi bilgisi olan dostlar aydınlatabilir mi?
  5. M

Tenere 660 hala alınır mı? Yoksa crf 250 rally mi?

Neden böyle düşünüyorsunuz hocam açıklayabilir misiniz nedir eksiği 1756212547 Bir de g310gsler var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz çevremde hiç görmediğim bir motosiklet çok bilgim yok.
  6. M

Kesinlikle haklısınız hocam dediklerinizde. Ancak tenereler dediğim gibi minimum 50 binde makineler o kafada soru işaretleri oluşturuyor.
  7. M

Dostlar selamlar Tenereye söylenecek laf yok ancak şuan piyasadaki motosikletler minimum 50 binde bu tarz bir motor için gayet normal en yeni kasası 2016 model motoiskletin. Bu kmde bu modelde bir sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum yamaha kalitesi elbette ama bu motosikletlerle araziye de giriyor...
  8. M

A2 Enduro model yetersizliği

Hocam voge diğer çinliler arasında daha kaliteli ama nihayetinde çinli. Aldıktan sonra parça sıkıntısı ve arızalarla uğraşmak istemiyorum. 1755792363 Abiler iki model arasındayım crf 250 rally ve vstrom 250 en azından 2ye indirebildim. crf araziye daha yatkın bir motor ancak bu kadar arazi...
  9. M

Evet saydığınız modellerin çoğu var A2 için ancak maalesef bütçemi aşıyorlar.. 1755710786 Bir yol endurosu olursa daha iyi olabilir hocam. Arazide hoplayıp zıplamak gibi bir derdim yok yaylaya köye bozuk yola gelsin motosiklet uzun yolda da yormasın üzmesin yeterli benim için
  10. M

Hocam crfnin seleye çok rahatsız diyorlar. arazide sürmek için diğer modellere bakmam bile zaten. ancak ufak uzun yollarda da beni yormayacak bir motosiklet istiyorum
  11. M

Model hakkında pek bilgim yok bakacağım hocam teşekkürler
  12. M

Kafamız iyice karıştı hocam hepsinin bir handikapı var
  13. M

İyi günler dostlar A2 ehliyetim var ve enduro sınıfı yüksek sürüşlü bir motosiklet almak istiyorum ancak piyasa 2-3 model üzerinde dönüyor diğer modellerin piyasası oldukça kötü. 250 bin bütçem var bu bütçede alabileceklerim vstrom250 adv250 crf250 hero xpulse200 var bütçenin biraz üstündeyse...
  14. M

başlangıç motorum sizce ne olmalı

Uzun yìllardır motorcu abilerimizin bıktığı bi soru ama yinede sorucam başlangıç motorum ne olmalı? 16 yaşındayım ehliyetimi yakında alıcam ancak alıcam motoru hala belirleyemedim sizce hangi motoru almalıyım racing olmasini istiyorum (bu arada 2.el olucak)

Yeni mesajlar