m125znu kullanıcısının son içeriği

1. M

ruhsat ücretli mi?

merhabalar bişey sormak istiyorum ben bugun ruhsat ve plaka çıkardım 200 tl felan ödedim bu motorun sigortası bana pahalı geldiği için teyzemin kızına satıp sigortamı iptal ettirecem motoru öyle kullanacam şimdi ben bugun ruhsatı çıkarmak için 200 tl verdim teyzemin kızına sattıktan sonra ruhsat...
  2. M

sigorta ruhsat ve plaka kaç gün sürer?

2 sene önce 0 motor aldım plaka ruhsat cıkarmadım pazartesiden itibaren işlemlere başlasam hepsinin çıkması kaç gün sürer? motorun satışa hazır gelmesi kaç gün sürer acaba motoru satmam için bunları çıkarmam gerekiyor ve sürem kısıtlı hızlı bi şekilde satılması gerek
  3. M

3 yıl yatacak motora napmalıyım?

arkadaşlar 3 yıl motor yatacak motoru arkadaşa verecem o sürmeyi bilmiyor mesela ne yapması lazım haftada Bi kere rölantide kaç dakka çalıştırsın me yapsın ya da haftada kaç kere rölantide çalıştırsın kış ayı gelince motoru branda ile örtüp hiç çalıstırmaması mı gerek??
  4. M

Piyasa degerinden çok ucuz mondial125 znu satılıktır.Hediyeleri ile birlikte

FİYAT : 1750 TL ACİL SATILIKTIR.250 TL KDAR BI MASRAFI VARDIR KIRIKLARI PLASTİKTE.KİM GELİRSE SATACAM ACİL.
  5. M

ruhsatsız plakasız ve sigortasız motor noterden devredilir mi?

2014 yılında sıfır alınan scooter var bunu bırıne satacam faturası var bende onun uzerıne devredebılır mıyım acaba noterden4 o plaka ruhsat sigorta işlerini kendi halletsin
  6. M

Scooterim çalışmıyor yardım eder misiniz

Merhaba arkadaşlar scooterim 15 gün yattı çalısmıyo ne yapmam lazım farları ve gösterge ekranı çalışıyor ayak marşına basarken aynı anda fren ve çalıştırma tuşuna basıyorum olmuyo benzin göstergesi alt seviyede dipte ondan olabilir mi benzin alıp ekleyim mi içine
  7. M

Scoterla köpekten kaçmak

arkadaşlar mondal 125 znu işle boş yolda köpek sürüsüyle karsılassam 5-6 tane olsalar genelde 5-6 köpek geziyorlar.Sizce kaçabilir miyim yoksa yakalarlar mı trekerin önüne kafalarını koyuyorlar diye duydum benimki en fazla 90 km hızla gidiyo 90 km yi bulması biraz uzun sürüyo 4 sanitede 50 km...
  8. M

Kappa kv1 kaskı degiştirip ls2 aldım yorumlar mısınız?

Ls2 ff mhr 15 yazıyır kaskın üzerinde bunun koruma düzeyi nasıldır acaba sizce? Kappa kv 1 vardı onu verdım 175 t ye ls2 aldım...Üzerinde sharp 4 yıldız yazıyr ama sharpın sitesinde bu modelin testini bulamadım
  9. M

Ekipman aldım baska beye ihtiyacım var

Arkadaşlar Kappa kv1 kask aldım Bi eldiven aldım Dizlik aldım Kafam ellerim ayaklarım koruma altına alındı.fakat gövdem koruma altında degil onun için ne almam gerekiyor marka model fiyatı ve nereden alabilirim teşekkürler İstanbul'da oturuyorum
  10. M

Motor malzemelerimi aldım sizce uygun fiyata aldım mı?

1 yıldır ekipmansız şekilde biniyordum.Şirinevlerdeki motomax a gittim son kalan KAPPA KV-1 kaska 450 tl dedi bence ls 2 kask alacaktım eger bu KAPPA KV-1 i 300 e verirsen bunu alayım dedim kabul etti 300 tl ye KAPPA KV-1 aldım.Kappa kv 1 nasıl dayanıklı mıdır sizce Ayrıca kaskı takınca...
  11. M

1 yıldır kullanıyorum ekipmanım yok

1 yıldır scooter sürüyorum işim 5 km o yüzden kaza yapmadım yakın mesafe ve tehlikesiz yol.Artık istanbulda baska yerlerede gidecem o yüzden ne gerekiyorsa almam gereken yazarsanız sevinrim.Kaza yaptıgımda koruyacak olnları markası ile yazarsanız sevinirim ve güvenilir nereden alırım bunları...
  12. M

Vitesli motor zor mu

şimdiye kdr 1 yıl boyunca mondial 125 znu kullandım.. vitesliler zormu yanlıs vites atarsam felan gaz verirsem şanzıman felan dagılır mı diye korkuyorum çünki eskiden otamatik arabanın şanzımanını el frenini unuttugum için dagıtmıslıgım var o yuzden scooter dan vazgecmek te ıstemıyorum bı sorun...
  13. M

Lastik psi hakkında yardım eder misniz

Mondial 125 znu motorum var daha once hıc hava bsmadm hava basma makınesınden de pek anlamam.30 psi degerine getirdim ayarını havayı basarken ekranda psi degeri 8 yazdı bende hemen yarıda bıraktım tekrar 30 gözüktü biraz bastım psi degerinde 1 yazdı yani ben 30 basmak isterken ekranda farklı...
  14. M

Motorumun ön lastigi iniyor

arkadaslar mondial 125 znu motorum var motorumun ön lastigi iniyo hep ben hava sısırmeyı blmıyorum psi degeri felan varmış anlamıyorum gçen arkadasa yaptırdım bu psi nedir önemli mi rasgele hava bassam ne olur psi ayarı yapmadan bide ön lastik neden iniyor acba anlamadm
  15. M

Bana motor ekipmanı önerir misiniz?

Mondial 125 znu scooterım var. Kask almak ıstıyorum uygun fıyatlı ve koruma saglayan markası nedır ve fıyatı nedır sizce? Dirseklerime ve ayaklarıma takacagım bişeyler varmı markası ve fiyatı nedir..heryerde farklı fıyata satıyorlar uygun olan neresı vardır ıstanbulda

Yeni mesajlar