LynXMaSTeR 'in en son etkinliği

• LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Bu ilan fiyatları ne ayak? başlıklı konuya cevap yazdı.
    o da ayrı bi muamma, tonla para verip motor alıyosun ee az yaksın diyosun. daha ucuzunu al çok yaksın ama iyi gitsin, yok. bu yakıt...
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Pirelli supercorsa sp v3 başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam lastik ne kadar iyi olsa da ülkemizin asfaltları çok iyi değil, o yüzden sınırları gereksiz zorlamaya lüzum yok. pistte gazlarsan...
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli başlıklı konuya cevap yazdı.
    ben bu gerizekalıları anlamıyorum. daha ucuzu varsa gitsin onu alsın, ne diye dalyaraklık yapıyor (:
  • LynXMaSTeR
    satamadım değil satmadım. benim düşüncem size göre yanlış olabilir ancak kabul etmeniz gereken gerçekler bunlar.
  • LynXMaSTeR
    Asıl saçmalık başkalarının fiyatına bakarak fiyat yazmak. Piyasada çok fazla manipülasyon var, bayiler aynı motoru 5-6 defa farklı...
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Pirelli supercorsa sp v3 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Rosso 3 ve supercorsa 2 kullandım, supercorsa rossoya göre daha iyi, ancak her ikisi de 10k km sonra tutuşu kaybetmeye başlıyor, çok...
  • LynXMaSTeR
    işte bundan bahsediyorum hocam, senin hesabına göre de satışa çıkınca millete çok geliyor. aslında 750k ödemek yerine 500k ödemek daha...
  • LynXMaSTeR
    ben de benzer bir fiyatlandırma yaptım, ancak o fiyat nedense çok geliyor millete :) benim hornet dediğiniz hesapla şu an 510 bin lira...
  • LynXMaSTeR
    sana kaç lazım?
  • LynXMaSTeR
    komple kaplı, depoda da var, kuyrukta da var, yapıştırılabilecek her yerde var hocam için rahat olsun. sırf tankpad için ekstra 50 bin...
  • LynXMaSTeR
    en iyisi kim bilmem ama hornetteki qucikshifter iyi (:
  • LynXMaSTeR
    hocam dalga geçiyorsunuz ama en uyduruk tankpad bile 1000 lira olmuş. insanlar 400-500 bin liralık motorda yeri geliyor 1000 lira için...
  • LynXMaSTeR
    ben de o yüzden diyorum ki malın kıymetini bilen birine denk geliriz, ona satarız inşallah. burada marka karşılaştırması yapmıyorum...
  • LynXMaSTeR
    işte sizin gibi düşünenlere satmayı düşünmüyorum hocam :) malın değerini bilen adamı bulmak önemli. anlatılan bir hikaye vardır...
  • LynXMaSTeR
    quickshifter ı bile ekstra saymayan adam gördüm ben, diğer ıvır zıvırlardan bahsetmiyorum bile (: gitsin bomboş olanı alsın. 1774274957...

Yeni mesajlar