LynXMaSTeR 'in en son etkinliği

• LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Bu ilan fiyatları ne ayak? başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam satılmıyor diye motor köşede beklemiyor, kullanıyorum, o yüzden zarar olarak görmüyorum. bazı prensiplerim var, paradan vazgeçerim...
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Pinlock Vida başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam balıkesir merkezde isen veya tanıdık varsa arkadaşa söyleriz halleder, para da almaz zaten kaç kuruşluk flament yicek.
  • LynXMaSTeR
    böyle saçma bir cümle olamaz (: 1774269315 hocam bir malı istediğim fiyata satamıyorsam satmam, hiç gerek yok ölücülerle muhatap...
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Sıfır CBR 500 R alınır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam anlaşılan peşin paran yok, taksitli alacaksan eğer çinli motorlara bulaşma, garanti kapsamında bile olsa garantiden saymadıkları...
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Pinlock Vida başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam çoğu firma bu vidaları yapmıyor. bende ls2 arrow için uzun süre bulamadım, daha sonra 3d yazıcısı olan bir arkadaşa rica ettim, o...
  • LynXMaSTeR
    dediğim gibi anlamayan adama satmayız hocam. tüm bayiler sırf çanta ekli diye 25-30k fazladan para alıyor, bunda sorun yok, kullanıcının...
  • LynXMaSTeR
    quickshifter var mı bu fiyatta ?
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Hızlı Motor Satmak başlıklı konuya cevap yazdı.
    ölü fiyat da yazsan daha da ölücüleri gelir. satılacağı varsa satılır acele etme.
  • LynXMaSTeR
    ekstadan anlamayan adamla ticaret yapmayız hocam, başka alıcı mı yok (: 1774210739 e hocam tüm aksesuarları söküp satayım desem bu defa...
  • LynXMaSTeR
    tabi ki her bayi farklı fiyat verebiliyor. önce telefonla sor, olmadı gidip bayilerde pazarlık yap. ancak çin malı motor alma, hevesin...
  • LynXMaSTeR
    horneti yeniden ilana koyayım diyorum da fiyatlar allak bullak. sıfırı 750k olmuş, ikinci eline 640k yazan var. ne yazcaz biz şimdi buna...
  • LynXMaSTeR
    taksitle alınacaksa honda cbr 500r da 250.000 TL ye 12 ay taksit görünüyor, ancak 582.000 TL liste fiyatından indirim yaparlar mı onu...
  • LynXMaSTeR
    sr ı boşver. eğer seneye satmayı düşünmüyorsan aprilia da alınabilir, ancak honda daha mantıklı bir seçenek olur şu an. her servis ağı...
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Park halindeki motorumu deviren adam hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Geçmiş olsun, hiçbir yol sizi haklı çıkarmaz.
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , Kaza yapılan kask kullanılırmı ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    darbe aldıysa durum riskli.

Yeni mesajlar