lycantrophic kullanıcısının son içeriği

1. lycantrophic

Cem Seymen motosiklete binenleri terorist ilan etti

https://twitter.com/cemseymen/status/1172848036495671297?s=20
  2. lycantrophic

Satılık Harley Davidson XL883N

2005 Model, garajda tutulmuş 3 bin kilometredeki motor satılıktır arkadaşlar. Hiçbir sorun sıkıntı yoktur herşey dört dörtlük alıp gidersiniz rahat rahat. :cat:
  3. lycantrophic

Değişik bir kask teknolojisi

Yaz vakti özellikle kask takmak resmen zulüm. Alttaki bisikletler için geliştirilmiş değişik bir kask. Motosikletlere de uyarlanabilirse oldukça güzel olabilir sanki. Tabii yüksek hızlarda koruyabilir mi o kadar bilemem işin teknolojisini. JAgYKaYQ8Wc
  4. lycantrophic

Bir motosiklete kaç kişi sığar?

Adanalı bir abimiz 6 kişi sığdırmayı başarmış. :queen:
  5. lycantrophic

Goldwinge binen Apaçi

Adamda ne plaka var, ne kask var, kızı desen o da aynı şekilde. Üstüne kaldırımdan da gidiyor. Bu adamlar ne rahat geziyor böyle ya. Hale bak...:pr: http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/47670-yasam-acun-sinifta-kaldi/1
  6. lycantrophic

Crosscu dayının amerika macerası...

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/114566/amerikanin-aradigi-adam-ve-kotu-guluslu-arkadaslari
  7. lycantrophic

Polise zırh delici mermi ve basın aldatmacası

Bugün gazetede okuduğum habere göre Lahey konvansiyonunda yasaklanmış olan Hollow Point mermilerinden 3 milyon tane polis teşkilatına alınacakmış. Bu mermilerin özelliği vücuda girince vücut içersinde genişlemesi ve ciddi bir doku ve kan kaybına yol açması. Ordularda kullanılmıyor, Amerikan...
  8. lycantrophic

Honda'nın satış politikası

Honda'nın nispeten sevdiğim iki modeli var; Shadow (özellikle phantom) ve Transalp. Bu iki motorun da sıfırı Türkiye'de satılmıyor. Bu motorlar neden Türkiye'ye gelmiyor artık bir fikri olan var mı? Satılmayan motorlar olsa neyse de her tarafta gördüğüm motorlar, hadi üretimden kalksa yine neyse...
  9. lycantrophic

Pinlock - Nitro G-Mac Axis

Bende bu kask var; pinlock yeri var kaskta ama hangi pinlock uyar nasıl uydurulur anlamış değilim. Feyizoğlunda var da oradakiler de LS2 ve Shoei için gözüküyor. Yardımcı olabilecek kimse var mı yurtiçinden bulabilmek konusunda? Olmadı yurtdışından getirteceğim mecbur Ebay filan.
  10. lycantrophic

Honda Motosiklet Eğitim Videosu

İçinde çok faydalı bilgiler var; kontağı çevirmeden önce izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. :bounce: FIg85OlXh0I
  11. lycantrophic

Motosikletli Polis

Bizim polislerin yetenekleri buna yakın mı, nasıl bir eğitimden geçiriliyorlar merak ediyorum hani. Bir de cruiserı hantal bulanlar, şehir içi trafiğine gitmez diyenler var. Üstündeki sürücüye bakmak gerek demek. :queen: TqRvqw4YXtY
  12. lycantrophic

Benzine indirim

Benzine dün geceden itibaren 13 kuruş indirim yapmışlar, iyice saçma sapan bi hal almaya başladı, ya tutarsa diye zamı dayayıp tutmayınca da indirim mi yapıyorlar anlamadım, şaka gibi. 10 lira yapın 1-2 sene o halde kalsın ya bu ne saçmalıktır bir aşağı bir yukarı, sonuca bakarsan gerçi 10 kuruş...
  13. lycantrophic

Çikolata ile çalışan motosiklet üretildi

İTÜ Enerji Enstitüsü’nde çikolata ile çalışan motosiklet üretildi. Metro’nun yeni reklam filminde de gösterilecek olan motosiklet “Enerji Geliyorum Demez” sloganı ile tüketicilerle buluşuyor. İTÜ Enerji Enstitüsü Müdürü Altuğ Şişman, 10 bilim adamının 6 ay boyunca çalıştığını belirterek...
  14. lycantrophic

5 lira oldu sayılır, yaşasın! :)

Benzine 8 kuruş daha zam geliyormuş gece yarısı, 4.92'ye yükselecek. Norveç'te 4.77 ama milli gelir 100.000 dolar Norveç'te, bizdeki milli gelir ise 10.000. Saçma bir kıyaslama yani. :thumleft:
  15. lycantrophic

Paris Hilton'un motosikletli polis eskortu?

İki tane motosikletli polis, Paris Hilton'a eskortluk yapmış; aracı da ışıklarda durmamış, emniyet şeridine girmiş, hız sınırı filan hak getire. Ne ala memleket, biz 5 km geçsek hız sınırını trafik cezası yeriz, adamlar iki gıdım baldır bacak görünce, paranın kokusunu alınca göz yummayı bırak...