LX150 kullanıcısının son içeriği

1. LX150

Bmw zeuna egsoz

RESİMDE GÖRÜNEN BMW ZEUNA EGSOZ 250 TL dir resimde işaretlediğim 2 yerde çizikler mevcuttur. istek halinde GET İLAN açılır ozaman fiyat 300 olur. elimde ayrıca BMW HEPCO BECKER 2 adet çanta mevcut ilan detayı için tıklayın
  2. LX150

BMW hepco becker iki adet çanta

Resimde görünen BMW HEPCO BECKER 2 adet çanta 400 'e satılıktır Çantalardan birinin kilidi yoktur , diğerinin kilidi var anahtarı yoktur .İki çantanında kilide ihtiyacı vardır.Resimde işaretli yerlerde küçük deformasyon vardır .Çantaların içini temizlemeye fırsatım olmadan fotolarını çektim ...
  3. LX150

SHOEi Z-TWO ve SHOEi RF 800 iki adet takım kask çok temiz kullanılmış

SHOEi Z-TWO ve SHOEi RF 800 iki adet takım kask çok temiz kullanılmış SHOEi Z-Two : Extra Large SHOEi RF 800 : Medium Kasklar N-COM takılabilir kulaklık mikrofonludur . çok temiz ve az kullanılmışlardır . sahibinden ilan detayı...
  4. LX150

Bayramda kasis yüzünden kolumu kırdım !

Tüm motosiklet.net ailesinin geçmiş bayramını kutlarım. Akraba ziyareti dönüşü asfalt yol üzerindeki kasis yüzünden kolumu kırdım , hatalı olabilirim ama bu kasisi yapıp hiç bir ikaz işareti koymayan görevliler kabahatli deyillermi ? :pale:
  5. LX150

Bu gece Avcılar sahilinde olan üzücü kaza !

sanırım 22:00 civarlarıydı sahile döşenen taşların arkasına dökülen düzgün beton zeminde ambarlıdan karayollarına giderken 2 motsikletli yunuslarımızdan 1 motosiklet beton dökülmeyen 3 mt lik bir boşluğa son sürat düşmüşler motosikletin önü çok kötüydü polisler geri dönmemi burada motor...
  6. LX150

Bu motosiklet ile kesinlikle kafa kafaya ÇARPIŞMAYIN !

Ben çok beğendim yanlız yolda giderken insanın uykusu gelir gibime geliyor :mrgreen: Yamaha Racing We have seen the future of Yamaha racing, and it's the Deus Ex Machina motorcycle. Powered by nano-phoshpate batteries/ultra- capacitors, it's controlled "using 36 pneumatic muscles with 2...

Yeni mesajlar