lostmymindd kullanıcısının son içeriği

1. L

Kutsal saydığınız tüm değerler aşkına yardımcı olun, acil :(

Merhaba arkadaşlar, YBR 2016 model motorum, kış dolayısıyla 2-3 aydır kullanmıyordum. Bugün çalıştırmak istedim ama sanırım akü bitmiş, korna bile basmıyor. Ayak marşı ile çalıştırmaya çalıştım, beceremedim. En son denememde motoru sol yanına yatırdım. Sele altından benzin aktı 100 ml kadar...
  2. L

Motorumu satmak için uygun zaman?

Merhaba arkadaşlar 5 ay içinde motorumu satmam lazım. Şu an ölü sezon olduğu için biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Motosiklet fuarından sonra Şubat ayında satmak uygun mudur?
  3. L

Yamaha 2017 model motorların fiyatları ne zaman belli olur?

Merhaba arkadaşlar Yamaha 2017 model motorların fiyatları ne zaman belli olur? Şubat ayı içerisindeki fuar'dan sonra mı?
  4. L

Doğru vites değiştirme tekniğini anlatır mısınız?

Ybr 125 kullanıcısıyım ve bu benim ilk motorum. Motorumla 7 bin kilometre yaptım. Bugün servis için gittiğim usta viteslerde sıkıntı olduğunu belirtip sürüşümü görmek istedi. Daha sonra hatalı olduğumu söyleyerek doğrusunu anlattı. Bir de sizden dinlemek isterim, olması gereken vites değişim...
  5. L

Müzik dinlemek istiyorum ama kask?

Biliyorum motor kullanırken müzik dinlemek riskli ama ven kulakliklari takip muzik dinlemek istiyorum. Fakat kulağıma kulakliklari gecirince kask girmiyor. Ne yapabilirim?
  6. L

Acil, yoldayim. ybr 125 kontak ?

Şu an 600 km lik bir yoldayim. Mola vereyim dedim ama anahtar kontaktan çıkmıyor. Ilk defa böyle bir şey oldu. Acaba zincir yağı sıksam?
  7. L

550 km'lik yola YBR 125'imle çıkıyorum, birkaç sorumu cevaplarsanız sevinirim.

Şu ana kadar 2016 model motorumla yaklaşık 4 ayda 5 bin km yol yaptım. Bunlar daha çok şehir içinde. En uzun yol mesafem 300-350 km gibi oldu. Bu uzun yolculuğumda başıma teknik arıza gelme olasılığı nedir? 4 bin bakımını yapalı çok olmadı. Lastik patlarsa bile ne yapabileceğimi ön göremiyorum...
  8. L

Motor yan azıcık yan yattı çalışmıyor? Ybr içerir

Valla sağlam diye ybr aldık ama park alanında 10 km/h hızla sağa dönerken aracı stop ettirmem üzerine komik bir şekilde motor sağ tarafına yattı. Sadece koruma demirinde ufak bir çizik var ama motor çalışmıyor. Birazdan tekrar çalıştırmaya deneyeceğim. Acaba ne olmuş olabilir?
  9. L

1 haftalık YBR motorumun benzin deposunu dizliklerim çizdi, acil stiker lazım?

Merhaba arkadaşlar 1 haftadır severek Yamaha YBR 125 modeli motorumu kullanmaktayım. Giydiğim dizlikler malesef depoyu çizmiş. Gözüme kötü gözükmemesi için benzin deposu yanlarına yani dizliklerin temas ettiği noktaya hoşuma giden stiker yapıştırmayı düşünüyorum ama benzin deposu stikeri...
  10. L

Motorumu aldım ( resimli :D ) Trafik sigortası hakkında yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar sonunda motorumu satın aldım, ama zorunlu trafik sigortası konusunda bir sürpriz bekliyor beni sanırım. Motoru teslim aldım fakat evrak işlerini yarın halledeceğim. -Sigortam.net ile yaptığım telefon görüşmesinde daha önce arabam ile yaptığım kazayı gördüğünü, aracın faturası...
  11. L

Gidon kildi hakkında bir soru?

Merhaba arkadaşlar, yaşadığım muhit sebebiyle daha motoru teslim almadan hırsızlık önlemlerine kafayı takmış bulunmaktayım. Önlem olarak aldığım şifreli zincir kilit ve aliexpressten sipariş geçtiğim ön fren kolu kilitleyeci aparat var. Kaporasını verdiğim ybr 125 kullanma kılavuzunu okurken...
  12. L

Cumartesi günü trafik sigortası yaptırılabilir mi?

Sonunda motor kararımızı verdik, fakat bayinin elinde YBR 125 yoktu. Bende kopara verdim. Cumartesi günü gelecekmiş motor. Cumartesi günü trafik sigortası yapmam mümkün mü? Trafik tescili Pazartesine kalacağı için sıkıntı doğar mı?
  13. L

Cbr 125 maksimum kaç km yapar?

Uzun yol yapılır mı motorla 120 rahat yapabiliyor mu?
  14. L

Hırsızlık sonrası için fikrimi değerlendirir misiniz?

Arkadaşlar eski android telefonumu gps takip cihazı niyetine motora koymayı düşündüm. Fakat telefon eski android sürümüne sahip olduğu için "android cihaz yöneticisi" gibi anlık konum bilgisi paylaşan uygulamar cihazla uyumlu değil. Glympse isimli bir uygulama çalıştı ama o da 4 saatlik bir...
  15. L

Motosikletinizi başkaları ile paylaşır mısınız?

Arkadaşlar ömrüm boyunca her güzel eşyama ortak olan pekde anlaşamadığım abim daha motorumu almadan ortak olacak izlenimi veriyor. Siz motorunuzu paylaşıyor musunuz? Ben güzel bahaneler arıyorum paylaşmamak için.

Yeni mesajlar