Cumartesi günü trafik sigortası yaptırılabilir mi?

Sonunda motor kararımızı verdik, fakat bayinin elinde YBR 125 yoktu. Bende kopara verdim. Cumartesi günü gelecekmiş motor. Cumartesi günü trafik sigortası yapmam mümkün mü? Trafik tescili Pazartesine kalacağı için sıkıntı doğar mı?

C.tesi günü ruhsatı alamayacağın için trafik sigortası da yaptıramazsın ne yazık ki.
Heyecan yapma az sabret :)

Normalde yapılır ama olmayan ruhsat ve plaka ile nasıl olacak o iş?
Onlar olmadan hafta içi de yaptıramazsın...

Sonunda motor kararımızı verdik, fakat bayinin elinde YBR 125 yoktu. Bende kopara verdim. Cumartesi günü gelecekmiş motor. Cumartesi günü trafik sigortası yapmam mümkün mü? Trafik tescili Pazartesine kalacağı için sıkıntı doğar mı?
Bajaj Pulsar 150NS niye almıyosun ?

Bende gittim yapmadılar. Ptesi onaylanır dedi çalışan eleman.

Bu arada yaş kaç dostum? Sıfır motor ve düşük yaş sigortada kabus gördürüyor :)

Bu fiyatlara yapılırmı bilmiom valla 500 den aşağı yok inermi die bekliyorum

C.tesi günü ruhsatı alamayacağın için trafik sigortası da yaptıramazsın ne yazık ki.
Heyecan yapma az sabret :)
hafta sonlarıda sigorta yapılabiliyor. ve ücretler yüksek cıkıyor...
sigortası bitmiş bir arac baglandıgında otoparktan cıkartmak icin yeni sigorta yaptırıp bu belgeleri beyan ettirip yada sisteme düşmesi lazım..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Trafik sigortası ruhsat çıkarabilmen için gerekli, cumartesi ruhsata başvuramayacağına göre sigorta yaptırmaya çalışman da mantıksız.

Ruhsat problemi olmasa, sadece sigorta ihtiyacın olsa yetkisi olan bir bayi poliçeni kesebilir.

Pazartesi sabah sigortanı yaptır, plaka kısmında YK yazacak (yeni kayıt)

Sonra diğer belgeler ile birlikte ruhsata başvur, yüksek ihtimal sabah erken gidersen akşam 3-4 gibi gel al derler ruhsatını. Ruhsatı alırken ya da başvrduğunda plaka basım evrağı verirler, onunla da şoförler odasına gidip plakanı bastırırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar