Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğuya tayinim çıktığı için motosikletimi satmak zorunda kaldım o yüzden eldivenimi de satıyorum. Antalya sıcağında beni çok memnun etmişti yeni alıcısı da kazasız belasız kullanır umarım. Motosikletime keyif için bindiğimden dolayı eldiven çok kullanılmadı hatta hiç kullanılmadı. Motomaxtan...
Arkadaşlar, 2 gün önce antalyadan izmire dönüş yoluna çıkmıştım. Antalyanın içinde kavşakta trafik oluşmuş neyse aralardan geçtim en önde birde ne göreyim siyah passatın içinde bir genç sevgilisiyle muhabbet ediyor. ''Kardeşim yürüsüne herkes arkada seni bekliyor'' dedim. İlerde kırmızı ışık...
Arkadaşlar yaşadağım yer küçük bir ilçe kasaba gibi bir yer A2 ehliyetim var motosiklet kullanıyorum Antalyada üniversite kazandım ama oranın trafiğini halledebilir miyim hiç bilmiyorum acaba motosikletimi götürsem mi onuda bilmiyorum siz bana ne önerirsiniz ?
En fazla şehire gitmişimdir şehrin...
Motosiklet sürücüsüyüm bir tane yaşlı bir adam sinyal vermeden kenara sıkıştırdı az kalsın kaza yapacaktım arkasında 35-38 yaşlarında kızı falan vardı neyse tartıştık herkesin içinde çarşıda hakaret etti ama ben ona yaşlı (orta yaşlı) ve yanında kızı var diye vurmadım yoksa çok sıska ve zayıf...