lOğuzcanl kullanıcısının son içeriği

1. lOğuzcanl

Polis abi ve A1 ehliyet

Merhabalar, bugün başıma gelen bir olayla gönlüm rahat sürdüğüm motosikletimi korka korka sürmeye başladım. Neden mi? A1 ehliyetin 11kw/14 hp ye kadar sürdüğünü ve 125cc zorunluluğunun kalktığı hakkında birkaç haber okuduğumu hatırlar gibiyim. Benim motosikletim x Treme max 150, 8.5kw gücünde...
  2. lOğuzcanl

Zincir Mevzusu

Arkadaşlar X-Treme max Motosikletim var ve sanırım zinciri öldüresiye zorladım. Her sıkışımdan 10 dakika sonra bollaşıyordu, ani kalkışlarda atıyordu. Bugün 170 TL yo Choho marka o-ringli zincir aldım ve taktırdım. 170 tlye işçilik dahil sizce biraz fazla mı verdim? Söylediğim herkes oha felan...
  3. lOğuzcanl

4Riders Circuit Hörgüçlü Deri Ceket Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar

4Riders Circuit Hörgüçlü Deri Ceket Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar. Başlık belli, araştırdım pek bir bilgi bulamadım. 4 mevsim giymeye uygun mudur? (değilse hangi mevsim giymeyi önerirsiniz?) korumaları yeterli midir? Derisi kaliteli midir? vs vs.
  4. lOğuzcanl

2016 X Treme Max 150 ilk sahibinden tertemiz :)

İlan No 406843493 Detayli bilgi için ÖM veya ilandaki numaradan ulaşabilirsiniz...
  5. lOğuzcanl

2017 Fiyatlarına Göre Motosikletleri Sıralıyoruz, İçeriye Gelin

Biraz gezindim fakat "şu mu? bu mu?" "Şu kadar bütçem var ne alayım?" sorularıyla çok karşılaştım ve nokta koyacak konuyu açıyorum! Bir konuda bütün fikirleri topluyorum :cat: Nasıl mı? Şöyle: Herkes fikrini "fiyat/performans" ilişkisine bağlı olarak yansıtırsa çok iyi olur. :) Fiyat 0-10.000...
  6. lOğuzcanl

KRMOTORS (Hyosung) Türkiye İçin Yeniden Mi El Atıyor? Mail Yoluyla İletişime Geçildi

3-4 Gün önce Hyosung Gt250R facebook grubunda haraketlenmeler olmaya başladı. Hyosung kullanıcıları artık durumdan bezmiş haldelerdi ve motosikletleri her arıza yaptığında bisikletçilerden dönme ustalara boyun eğmek zorunda kalıyorlardı. Artık Ses Çıkarma Vakti! Hyosung kullanıcıları artık ses...
  7. lOğuzcanl

Yeri Öptük / Asfalt Cazibeme Dayanamadı Tereyağı Gibi Eridi/ Tesadüfler

Yeri öptük,yerde süründük, ekipmansızdık ama şanslıydık... Tatava yapma, özete geç diyorsan aşağıdaki kırmızı bölüme inebilirsin üşengeç bey :cat: Hocam konuya şöyle bir başlıkta atılabilirdi "Bir Oldu Pir Oldu" Neyse motorum çok kirlenmişti 2-3 gündür yıkayım, bakımını yapayım, zincirini...
  8. lOğuzcanl

Hyosung GT250R / Geleceğim-Planlarım / Birazcık iç dökme ve tatava

Merhaba arkadaşlar, merhaba motorcular, merhaba dostlar. Bugün asıl konu olan HYOSUNG GT250R hakkında konuşmak, soru sormak, fikir ve görüşlerinizi okumak için açacağım konuya ekstralar eklemek istedim, "banane geleceğinden, içinden-dışından, tatavandan beni motosiklet ilgilendirir ulaynnnn"...
  9. lOğuzcanl

x-Treme Max'ime Yapabileceğim Herşey

Yasal Uyarı: Bu konu aşırı orjinallik dışıdır... Merhaba arkadaşlar. Mondial x-Treme Max motosikletim var. Şu an %1000 orjinal halde. Zaten şurada alalı 4 ay oldu. Neyse neyse sizi fazla tutmadan şöyle bir girelim mi konuya ha ne dersiniz? Ben diyorum ki hazır çinli varken elimde neden biraz...
  10. lOğuzcanl

Mutlu sonsuz...

Merhabalar. Vulture dedik, crazy 125 dedik, drift dedik, zone dedik... Peki ne yaptık? Hiç birini almadık 😁 Aldığım motor Mondial x Treme Max 150... Herkese teşekkür ederim karar verme sürecinde bir çoğunuz yardımcı oldunuz. Ama ben hiç birinizi dinlemedim 😁😁
  11. lOğuzcanl

4-5 Bin Türk Lirasına Alınabilecek En İyi 0 KM Motosiklet

Mondial Vulture dedik, Motoran Crazy 125 dedik ve çok kararsız kaldık alamadık motoru... Ve sizlere, değerli arkadaşlarım, kardeşlerim ve abilerime güvenerek. Ve sizlerin değerli fikirlerini önemseyerek son kez sormak istiyorum. ŞU NOKTAYA DİKKAT ÇEKMEK İSTERİM (0) KM OLACAK... Japon çin...
  12. lOğuzcanl

Mondail Vulture 150 MR'ı Nasıl Bilirsiniz? (İlk Motorum Olacak Fikirleriniz Değerli)

Merhabalar, uzun süredir motor almayı düşünüyorum. Fakat bütçeyi fazla zorlamak istemiyorum. Ekipman parası dışında 4000 TL'ye yakın bütçem var. Görünüşü güzel, 4-5 ayda sıkmayacak, okula yaz-kış gidip gelebileceğim (yaklaşık gidiş geliş 22 km.), hem de çok sıkıntısı olmayan 0 km bir motor...

Yeni mesajlar