Yeri Öptük / Asfalt Cazibeme Dayanamadı Tereyağı Gibi Eridi/ Tesadüfler

Katılım
11 Ağu 2016
Mesajlar
69
Yeri öptük,yerde süründük, ekipmansızdık ama şanslıydık...

Tatava yapma, özete geç diyorsan aşağıdaki kırmızı bölüme inebilirsin üşengeç bey :cat:

Hocam konuya şöyle bir başlıkta atılabilirdi "Bir Oldu Pir Oldu"

Neyse motorum çok kirlenmişti 2-3 gündür yıkayım, bakımını yapayım, zincirini yağlayım vs. vs. diye düşüncelerim vardı. Bugüne kısmet sevdiceğimi yıkamak. Hikaye şöyle başlıyor usta;
Bugün motoru yıkayayım diye kalktım eski kıyafetleri giydim. Evim en yakın detaylı yıkama yapabileceğim yere 200-300 m uzakta. Bende dedim ki "oraya kadar motoru ısıtmaya değmez ite ite götürürüz aygırı.". Bu düşünceyle ne kaskı aldım, ne eldiveni, ne dizliği... Hatta bunu gören mahalle dostları "Dünya gözüyle kasksız görmek varmış seni, hayırdır motor mu arızalandı itiyorsun?" gibi tepkiler verdiler. Haklılarda şu güne kadar motora kasksız elimi değmemişimdir " :queen: he tamam he inandık tamam haklısın, hıhı.." . Motorumuzu yıkadık o sırada bizim diğer motorcu arkadaşlar geldi ve bilardoya gidelim vs. gibi düşüncelere girdik. Ben de dedim "durun 2 dakika eve gidip üstümü başımı değiştirip kaskı alayım" derken bir anda şeytana uyup "ya zaten şuradan şuraya gideceğiz ne olacak" düşüncesine düştük. Neyse oyunumuzu oynadık çıktık, bende artist artist motora bindim. Yola çıktım ilk kavşakta dönerken motoru çok fazla yatırdım ve bunun üstüne zemin cazibeme dayanamayıp tereyağı gibi olmuş :wiinkk: pat düşmemle yeri öpmem bir oldu. Kafayı ve göğüsü yere çarptık ve biraz sürüklendik.

Özet Bölümü:
İlk defa motora ekipmansız biniyorduk, düştük. :flower:
Sağlığımda bir şey yok gibi gözüküyor ufak sıyrıklar ve hiç durmayan baş ağrısını mide bulantısı takip ediyor.

Şanslıydım ki daha kötü şeyler yaşamadım. 1 Musibet 1000 nasihattan iyidir. Ben yaşadım siz yaşamak durumunda kalmayınız. Her daim ekipmanınız üzerinizde olsun. Sağlıcakla kalın, tekeriniz düz bassın.

Sizin ekipmansızlık konusunda düşünceleriniz nelerdir?
 
Katılım
26 Nis 2016
Mesajlar
1,671
Geçmiş olsun. Doktora gördünüz mü? Müşade altında kalmanız gerekebilir kafayı yere vurduysaniz.
 
Katılım
23 Kas 2014
Mesajlar
2,094
Tatava yapma, özete geç diyorsan aşağıdaki kırmızı bölüme inebilirsin üşengeç bey

beni düşünüp özet geçmiş koca yürekli adam gibi adam

geçmiş olsun bu arada
 
Katılım
31 Ağu 2016
Mesajlar
106
Geçmiş olsun hocam :/ İlk ve son olsun inşallah, büyükde örnek olsun.
 
Katılım
24 Eki 2016
Mesajlar
62
Yabancı motosiklet sürücüleri boşuna AGATT felsefesini benimsemiyor (All Gear All The Time).
 
Katılım
16 Ara 2012
Mesajlar
1,634
Kafaya alınan darbe ile ilgili bir hekim muayene yaptı mı? Hani tamamı boldlu kırmızılı yazılar, uçuşan gülücükler, topu topu 10 satır yazı için özet bölümleri, baş ağrısı, mide bulantısı.. Korkutucu belirtiler. Geçmiş olsun.
 
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
4
Baş ağrısı ile beraber mide bulantısı risk demek eğer hamile değilsen :)
Bence en kısa zamanda bir hastanede muayene olmanda fayda var.
 
Mersin İl Temsilcisi
Katılım
2 Ağu 2006
Mesajlar
10,372
Dostum geçmiş olsun.
Mide bulantısı devam ediyorsa seni hastaneye götürelim..
Geçmiş olsun bu arada..
Özelden yaz..
 
Katılım
6 Tem 2014
Mesajlar
1,890
Baş ağrısı ile beraber mide bulantısı risk demek eğer hamile değilsen :)
Bence en kısa zamanda bir hastanede muayene olmanda fayda var.

Bana da ben normal gelmedi , en son 25 yıl önce doktora gitmiş bir adam olarak , benzer durum bende olsa doktora giderdim.
 
Katılım
8 Mar 2015
Mesajlar
375
İç kanaman olabilir bir hastahaneye mutlaka görün yoksa Allah korusun sabaha uyanamayabilirsin kardeşim.
 
Katılım
11 Ağu 2016
Mesajlar
69
İlginiz için teşekkür ederim ::thanks: . Sabaha kadar uyumayı düşünmüyorum, hastane ortamlarını hiç sevmemişimdir. Ama tabii kendimi biraz daha kötü hissedersem en kısa sürede gideceğim. Yine de tedbiri elden bırakmayıp 24 saat uyumayı düşünmüyorum ::xblink::

Seviyorum sizi yiaaa ::160::
 
Katılım
25 Kas 2015
Mesajlar
84
Bakkala giderken bile giyeceksin. İlk kazamı (12KM ile lowside oldum) yaptığımda iki cadde yukarı çıkıyordum. Botum hariç(Forma adventure motosiklet ZX6R) hepsini giymiştim. Bot enduro botu olduğu için vites atmada sıkıntılar yaşıyorum. Sola dönerken ön kendini bırakıp motor altımdan kaydı. Kameranın da şarjı bitmişti. Uzun sayılabilecek bir yoldan dönüyordum. Umursamamışım. İkinci kazamda gene botum yoktu ve hızım 70 falandı. Minübüs sıkıştırması sonucu motoru yatırdım.


Video burada. Kendi dalgınlığımdan oldu. Galiba spor motora uygun bir bot almanın vakti geldi. Kaskımı yeniliyorum. Botu da alayım. Eldivenlerim (richa Savage), montum (Richa Airstream) ve pantolonum(Tech 90) görevlerini fazlasıyla yerine getirdi.
 
Katılım
26 Nis 2016
Mesajlar
1,671
Siz hastaneye gidin hemen ve durumu anlatın. Daha fazla gecikmeden. Ben tam 8 kere kafamı yardım. 10-12 dikiş tek seferde atılan yariklarim var. Hiçbirinde migde bulantısı ve baş dönmem olmamasına rağmen 1 saat hastanede tutuldum.
 
Katılım
11 Ağu 2016
Mesajlar
69
Şu anda mide bulantısı kendini hafif bir mide yanmasına bıraktı. Baş ağrımız kesildi, bu süreç içerisinde kendimde farklı bir şey hissedersem en yakın hastaneye gideceğim.

İlginiz için teşekkürler. :bestmt:
 
Katılım
6 Tem 2016
Mesajlar
492
kardeş geçmiş olsun. şu yakın mesafede kask takmama olayına illa düşüyoruz arada. yapmamak lazım
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst