Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xxl beden yalnızca 10 kez fln gıyıldı hıc yıkanmadı yenısınden farksız. montun içinde omuz dırsek ve sırt koruma da vardır. yarı fıyatına. beden konusunda benımle ırtıbat kurarsanız omuz gogus olculerı dogrultusunda bedenınıze uygun olup olmayacagını sıze soyleyebılırım. pazarlık ve sorular...
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/158913-a-dan-z-ye-ekipman-bering-aero-yds-diablo-riderdenim-nolan-n44.html#post3814953 bakınız aklıma gelenlerı yazdım.
yolda ınsanlarla kufurlesmekten sıkıldığım için motoru bırakıyorum. forumda bana emeği geçen ve geçmeyen...
bay xxl füme berıng aero toplam 5 saat fln gıyılmıstır belkı 10 full korumalarıyla 2. level
bayan m-l arası berıng aero gri hıc gıyılmedı neredeyse belkı bır saat
beyaz n44 kask xl(çok az kullanılmış)
yds diablo bot 45 nr (yds tabanlıkla bırlıkte) toplasanız 20 kez belki gıyılmıstır
revıt...
motosiklet kullanırken artcıma monopod ıle cekım yaptırmayı dusunuyorum. cep telefonu ile bu tur cekımler deneyeniniz vardır. motorkafanın acmıs oldugu bır baslıgı buldum ancak derdıme care değil.
cep telefonu(note 5) ile sürüş esnasında artçıya çekim yaptırmak mantıklı mı? (fayda ve...
bir dağ bisikleti bakıyorum belki anlayan vardır aranızda. motosiklet kullanan adama zor gelir mi? çocukluktan beri kullanmadım. 1500 tl ye kadar fikri olan var mı?
elimde uydur gaydır bir kask var. çene açılır kask arayışındaydım daha önce açtığım milyonlarca başlıkta bundan dem vurmuştum. gönül caberg den yanaydı lakin tourmax kafa yapıma uygun değildi tepeden vurdu.
-schuberth in sitesini epey inceledim. sharptan hiç bahsetmemişler. schuberth her ne...
motosikletimi değiştiricem. sebebi yok neden değiştirmek istediğimi bilmiyorum. belki daha şekilli birşey almak içindir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/139145-corap-ne-alsak.html bu çorap almadan önce
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/138700-dizlik-ne-alsak.html bu dizlik...
nolan n44 kask almayı düşünüyorum. sağlamlığı konusunda endişelerim var. ne dersiniz? max 120 km/h yapıyorum. ekseri 50-70. ses olayı nasıldır? herşeyi aldık en önemlisini kaskı en sonra bıraktık :bounce:
Geçtiğimiz haftasonu n11 den eksik ekipmanları tamamlamak adına birkaç birşeyler aldım. ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim. Henüz uzun süreli kullanmadım.
öncelikle n11 de haftasonu 150 tl lik alışverişe 25 tl mobil indirim vardı. üzerine bonus kart boşyok kampanyası her 100 tl lik alışverişe...
gönül inceleme yazmak isterdi lakin kısmet değilmş. eldiven elime olmadı. iade yapacağım. ancak n11 de çek çük vs derken 140-150 arasına mal ettm. isteyen varsa iade etmeyeyim alın kullanın. en nihayetinde fırsattır. bu bir satış ilanı değil o yuzden buraya yazıyorum. yarın ıadesını yapmaktansa...
ne kadardır kullanıyorsunuz? memnun musunuz? kalıbı nasıl? sipariş vereceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
aldım amk. kimseden ses çıkmadı ben de aldım. artık soran olursa bız kullandıkca yorum yazarız.