Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar 3 saat önce 1228 tl lik egzoz cezası yedim.
Polis dedi ki orijinali tak ... merkezine getir
ben orijinali takıp götürünce onların görmesi yetiyor mu muayene istasyonuna gitmek zorunda mıyım?
Birde çevre bakancılıktan mı ne bir ton ceza geliyormuş o gelir mi ? polis gelmeyecek dedi
1...
Merhabalar bugün petrol ofisine girdiğimde lastiğimde vida olduğunu gördüm
lastikçiye girdim bişey soktu oraya düzeldi adama sorduğmuda kaç psi diye 40 dedi çok dedim 26 ya indirdi
sonra bende pek güvenemedim gittim shell de kendim 26 ya bidaha bastım
sonrasında eve geldiğimde arka lastiğin...
Selamlar Ankara içinde Hyosung GT250R Arıyorum
Kendi motorum olan
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/195468-rks-titanic-150-s-akrapovicli-temiz.html
+ Üste nakit şeklinde alınacaktır.
Aradığım özellikler 2010 Üstü olması bakımlarının aksatılmış olmaması ve büyük kaza...
2017 model olup 6700'km dedir.
Temiz motordur.
Ekim Ayı çıkışlıdır.
Teybi sökülmüştür telefon tutucu takılmıştır alıcıya teybi aparatlarıyla beraber vereceğim.
Rödajı düzgün yapılmıştır motor çok seridir.
Sesi çok tatmin edicidir 250cc çift silindir motorlarla birebirdir.
Telefonu her zaman...
Evet
Bugün bi dalgınlığıma geldi ve nasolsa az yağ var diye motorun eski yağının üstüne 1LT yağ ekledim
eski yağ motul un yağı
yeni yağ petrol ofisinin yağı
motora bir zararı olurmu?
2 si karışmışmıdır ?
sizce ne yapmalıyım ?
yağ göstergesinde yağ gözükmüyordu bloktaki
LÜTFEN BOŞ YORUMLAR...
Motosikletime yağ filtresi, arka sağ panel, ön çamurluk satın almak istiyorum
Motosikletim Rks titanic 150-S
Ankarada sıfır olarak nereden bulabilirim bu parçaları elden almak istiyorum artık çoğu şey internette en ucuz değil ne yazıkki.
Selamlar bugün karşılaştığım bir durumdur kendileri
Rks çok güzel bir motosiklet yapmış panigalenin torunu olmuş açıkcası çok beğendim
ön disk arka da disk buda güzel normalde arkayı hep kampana yapıyorlar
neyse,
Bu motosiklet yabancı ülkelerde ne diye geçiyor bilen varmı nasıl bir motosikletmiş...
Merhabalar, ben servisi bırakıp sabah öğlen okula motosikletim ile gitmeye başladım
ancak tüm gün yağmur yağıyor ve yağmurda motosikletimden keyif alamıyorum
ne zaman azalır bu yağmurlar sizce servise geri dönmeli miyim ?
Merhabalar bir motosiklet kitabı almak istiyorum ancak
kitap sürükleyici olsun okudukça okumak isteyim anladınız siz
varmıdır öyle bir kitap birde çok eski olmasın mümkünse
Merhabalar ben motosikletime 130 70 17 lastik alacağım
swallow un değişik değişik desenleri var ve ben yazlık bir yazlık alacağım
bunlardan hangisi yazlık yardım ederseniz sevinirim
1-https://urun.n11.com/lastik/130-70-x-17-tl-desen-406r-swallow-38180-P192233469...
Selamlar, Ben RKS TİTANİC 150-S Motosikletime egzoz takmak istiyorum ancak kafamdaki gibi bir egzoz bilmiyorum.
Ne çok bağıracak nede çok sessiz kalacak. Çünkü şuanki egzozumdan ses çıkmıyor 0 yani zaten egzozdan hava çıkan yer emin olun serçe parmağınız kadar birşey neden bu kadar küçük...