LiseliMotorc kullanıcısının son içeriği

1. LiseliMotorc

Egzozdan ceza yedim sorularım var

merhabalar 3 saat önce 1228 tl lik egzoz cezası yedim. Polis dedi ki orijinali tak ... merkezine getir ben orijinali takıp götürünce onların görmesi yetiyor mu muayene istasyonuna gitmek zorunda mıyım? Birde çevre bakancılıktan mı ne bir ton ceza geliyormuş o gelir mi ? polis gelmeyecek dedi 1...
  2. LiseliMotorc

İLK DEFA MOTOSİKLETİMİN LASTİĞİ PATLADI NE YAPMALIYIM

Merhabalar bugün petrol ofisine girdiğimde lastiğimde vida olduğunu gördüm lastikçiye girdim bişey soktu oraya düzeldi adama sorduğmuda kaç psi diye 40 dedi çok dedim 26 ya indirdi sonra bende pek güvenemedim gittim shell de kendim 26 ya bidaha bastım sonrasında eve geldiğimde arka lastiğin...
  3. LiseliMotorc

300 CC YARIŞ KARBÜRATÖRÜ ALINIRMI

Ürün satıcılarına sorduğumda motosikletime uyumlu olduğunu söylediler taksam gidişte çok birşey değişirmi sağlıklımıdır ?
  4. LiseliMotorc

Hyosung GT250R Alınır

Selamlar Ankara içinde Hyosung GT250R Arıyorum Kendi motorum olan http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/195468-rks-titanic-150-s-akrapovicli-temiz.html + Üste nakit şeklinde alınacaktır. Aradığım özellikler 2010 Üstü olması bakımlarının aksatılmış olmaması ve büyük kaza...
  5. LiseliMotorc

Rks Titanic 150-S Akrapovicli temiz

2017 model olup 6700'km dedir. Temiz motordur. Ekim Ayı çıkışlıdır. Teybi sökülmüştür telefon tutucu takılmıştır alıcıya teybi aparatlarıyla beraber vereceğim. Rödajı düzgün yapılmıştır motor çok seridir. Sesi çok tatmin edicidir 250cc çift silindir motorlarla birebirdir. Telefonu her zaman...
  6. LiseliMotorc

Motor YAĞININ ÜSTÜNE BAŞKA YAĞ EKLEDİM

Evet Bugün bi dalgınlığıma geldi ve nasolsa az yağ var diye motorun eski yağının üstüne 1LT yağ ekledim eski yağ motul un yağı yeni yağ petrol ofisinin yağı motora bir zararı olurmu? 2 si karışmışmıdır ? sizce ne yapmalıyım ? yağ göstergesinde yağ gözükmüyordu bloktaki LÜTFEN BOŞ YORUMLAR...
  7. LiseliMotorc

Rks yedek parçalarını ankarada nereden bulabilirim ?

Motosikletime yağ filtresi, arka sağ panel, ön çamurluk satın almak istiyorum Motosikletim Rks titanic 150-S Ankarada sıfır olarak nereden bulabilirim bu parçaları elden almak istiyorum artık çoğu şey internette en ucuz değil ne yazıkki.
  8. LiseliMotorc

RKS'nin yeni motoru RNX125 ( Yavru Ducati Panigale )

Selamlar bugün karşılaştığım bir durumdur kendileri Rks çok güzel bir motosiklet yapmış panigalenin torunu olmuş açıkcası çok beğendim ön disk arka da disk buda güzel normalde arkayı hep kampana yapıyorlar neyse, Bu motosiklet yabancı ülkelerde ne diye geçiyor bilen varmı nasıl bir motosikletmiş...
  9. LiseliMotorc

Frene basınca yanan çakar ve akrapovic egzoz muayeneden geçermi ?

Frene basınca yanan çakar ve akrapovic egzoz muayeneden geçermi ?
  10. LiseliMotorc

Bu yağmurlar ne zaman azalcak ?

Merhabalar, ben servisi bırakıp sabah öğlen okula motosikletim ile gitmeye başladım ancak tüm gün yağmur yağıyor ve yağmurda motosikletimden keyif alamıyorum ne zaman azalır bu yağmurlar sizce servise geri dönmeli miyim ?
  11. LiseliMotorc

Motosiklet kitabı önerileriniz alınır :D

Merhabalar bir motosiklet kitabı almak istiyorum ancak kitap sürükleyici olsun okudukça okumak isteyim anladınız siz varmıdır öyle bir kitap birde çok eski olmasın mümkünse
  12. LiseliMotorc

LASTİK ALACAĞIM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

Merhabalar ben motosikletime 130 70 17 lastik alacağım swallow un değişik değişik desenleri var ve ben yazlık bir yazlık alacağım bunlardan hangisi yazlık yardım ederseniz sevinirim 1-https://urun.n11.com/lastik/130-70-x-17-tl-desen-406r-swallow-38180-P192233469...
  13. LiseliMotorc

17'' Lastik önerileri

BU LASTİĞİ ÖNERİR MİSİNİZ...
  14. LiseliMotorc

Fazla bağırmayan vede çokta sessiz olmayan egzoz varmı ?

Selamlar, Ben RKS TİTANİC 150-S Motosikletime egzoz takmak istiyorum ancak kafamdaki gibi bir egzoz bilmiyorum. Ne çok bağıracak nede çok sessiz kalacak. Çünkü şuanki egzozumdan ses çıkmıyor 0 yani zaten egzozdan hava çıkan yer emin olun serçe parmağınız kadar birşey neden bu kadar küçük...
  15. LiseliMotorc

150CC Motosiklet ile İLK defa teker yapmak

Selamlar abilerim kardeşlerim, Yarın ilk teker yapma alıştırmalarımı yapacağım Tecrübelerinizi, Anılarınızı paylaşırsanız Güzel Olur :D İyi muhabbet döner. Birde 1. vitestemi 2. vitestemi yapacağım ? Motorum rks titanic 150-s

Yeni mesajlar