Fazla bağırmayan vede çokta sessiz olmayan egzoz varmı ?

Selamlar, Ben RKS TİTANİC 150-S Motosikletime egzoz takmak istiyorum ancak kafamdaki gibi bir egzoz bilmiyorum.
Ne çok bağıracak nede çok sessiz kalacak. Çünkü şuanki egzozumdan ses çıkmıyor 0 yani zaten egzozdan hava çıkan yer emin olun serçe parmağınız kadar birşey neden bu kadar küçük yapmışlar anlayamadım.

ÖNERİLERİNZE AÇIĞIM Pahalı olmasın max 210tl

egsoz konusunu bilmiyorum fakat yazılarınızda "fatih.met" stili bir lezzet var sayın liseli.

egsoz konusunu bilmiyorum fakat yazılarınızda "fatih.met" stili bir lezzet var sayın liseli.

Ahahahha
Yaklaşık 8 ay,yok yok 9 aydır böyle haykırarak gülmemiştim.
Tenkyu.:queen:
3pb3J5.jpg
[/url][/IMG]

150S'in egzosunu gayet sesli diye biliyorum ben arızalı olmasın. Titanic 150nin sesi z250sl'nin üç katı gibi tiz ve hoş bir sesi var mesela yüksek devirde hele..Ybr,mondial z one, drift'ten fln sesi yüksek. Daha ne olsun, sesi trafikte de gayet güzel duyuluyor.200 liralık egzoz üstündekinden iyi olmayacaktir.Titanic için söyledim ama 150s aynı diye biliyorum..

Son düzenleme:
150S'in egzosunu gayet sesli diye biliyorum ben arızalı olmasın. Titanic 150nin sesi z250sl'nin üç katı gibi tiz ve hoş bir sesi var mesela yüksek devirde hele..Ybr,mondial z one, drift'ten fln sesi yüksek. Daha ne olsun, sesi trafikte de gayet güzel duyuluyor.200 liralık egzoz üstündekinden iyi olmayacaktir.Titanic için söyledim ama 150s aynı diye biliyorum..

Hocam 150-s lerde motorundan yüksek devirlerde müthiş bir ses geliyor ama egzozdan 1 desibel bile ses çıkmıyor yüksek devirde 4 silindir gibi ses çıkarıyo motoru o hoşuma gidiyor birde egzozdan gelsin istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar