lisbeth kullanıcısının son içeriği

1. lisbeth

İstanbul'a Motosiklet Getirmek için Güvenilir Nakliye Tavsiyesi?

Merhaba, Şehirler arası motosiklet nakliyesi yapan, sigortalı güvenli kargo ve nakliye firma önerileriniz nelerdir? Örneğin yurt içi kargoya motoru vermek için biz mi paket yapıyoruz yoksa onlar mı sarıyor? Yardım ederseniz sevinirim. (Malum İstanbul'da ikinci el motosiklet fiyatları değerinden...
  2. lisbeth

Honda MSX125 Nasıldır?

Merhaba motosiklet dostları, Yaklaşık 1 yıldır Regal Raptor 150cc sahibiyim ancak büyük bir sorunum var ya ben bu motosiklete uygun değilim ya da güven vermiyor bir şekilde ısınamadım. Sürdüğümde yampir yumpir gidişine mi desem, sürekli akü şarj için verdiğim tamirci parasına mı desem beni hasta...
  3. lisbeth

Acil elinde fazladan alarmlı disk kilidi ve branda olan var mı?

Elinde fazla olup paylaşmak isteyen veya elinde olup uygun fiyatla alabileceğim alarmlı disk kilidi ve brandası olan var mıdır? Çok önemli de olduğu için acil diyorum. motosiklet al, notere, sigortaya para ver derken bütçe kalmadı.:pale:
  4. lisbeth

2015 ikinci el motosiklet satış masrafları

Merhaba, 2011 model İkinci el bir motosiklet aldığımzda noterdeki ruhsatın üzerimize geçme işlemi toplam ne kadar ücret oluyor bilgisi olan var mı? Özellikle 2015 tarifesi için soruyorum, önemlidir.
  5. lisbeth

Ankara'da şehiriçi Motosiklet Nakliyesi için acil yardım

Merhaba, Ankara'da sadece bir chopper motosikleti taşıması için nakliyeye ihtiyacım var, mesafe çok uzun sayılmaz ve şehir içi, kış lastiği olmadığı için motosikleti kullanıp getiremiyoruz. Önümüzdeki 2 gün içinde orta motosiklet taşıyabilecek küçük de olsa bir araç bulmalıyım. Ankara'da çevrem...
  6. lisbeth

Ankara'dan karlı, buzlu yolları olan o şehirden merhaba

Merhaba arkadaşlar, Az önce üye oldum, ben profilime de yazdım ama tekrar edeyim, bilgisayar programcısı, iskandinav hayranı, dövme sever, fotoğraf çeker, siyah deri giyinir, sinema ve sanat sever, classic honda cafe racer ve indian scout sever ama şimdilik motosikletten anlamayan insanların...

Yeni mesajlar