Lifester kullanıcısının son içeriği

1. L

Kaza ve sigorta olayları

Arkadaşlar geçen ayın 28inde motosikletimle kaza yaptım kazada karşı taraf kusurlu olduğu için bğtğn evraklarım ve polis tutanağıyla birlikte motoru 29unda yani ertesi gün servise bırsktım servise bıraktıkdan iki gün sonra 31inde dosya açıpmış ve eksper görevlendirilmiş daha sonra servisi...
  2. L

Kaçak Geçiş

Arkadaşlar dün motosikletimle köprüden kaçak geçmek zorunda kaldım hgs veya ogs yok plakaya bant falan vurmadım :) direk geçtim bunun cezası nedir nasıl ödenir ne yapmak lazım ?
  3. L

LASTİK ÖNERİSİ

arkadaşlar ıslak zeminde yol tutuşu iyi bir lastik arıyorum motorum naked tarzı lastik ebatları 110-140
  4. L

Motosiklet Kiralama

S.a forum ahalisi haftasonu gezmek için 1 günlüğüne motor kiralamak istiyorum racing enduro falan değil scooter olsa yeter özellikle xmax250 bulabilirsem çok iyi olur önerdiğiniz güvendiğiniz bir yer varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim ayrıca kiralamayla alakalı dikkat etmem gereken hususlar...
  5. L

Motora Başlamak için hangisi?

Arkadaşlar merhaba çok uzatmadan konuya giriyorum bu yaz motor alma planım var a2 ehliyetimi haziranda alacağım inşallah daha önce arkadaşım motosiklet sürmeyi hiç bilmediğim için duke 200 ile biraz gösterdi ve yarım saat içinde gaz vererek viteş düşürme dışında herşeyi öğrendim ve duke 200e...
  6. L

Eski Yeni Duke 200

Arkadaşlar merhaba bugün ktm bayiinden duke 200 2016 modeline bakma fırsatım oldu daha önce arkadaşın 2014 model duke 200 kullandım 2 yıl model arasında farklar varmı bayide baktığım bana sanki biraz makyajlı geldi çamurluğu farının orası yada ben yanıldım bilmiyorum temmuzda almayı düşünüyorum...

Yeni mesajlar