Motosiklet Kiralama

S.a forum ahalisi haftasonu gezmek için 1 günlüğüne motor kiralamak istiyorum racing enduro falan değil scooter olsa yeter özellikle xmax250 bulabilirsem çok iyi olur önerdiğiniz güvendiğiniz bir yer varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim ayrıca kiralamayla alakalı dikkat etmem gereken hususlar nelerdir neye dikkat etmeliyim?

S.a forum ahalisi haftasonu gezmek için 1 günlüğüne motor kiralamak istiyorum racing enduro falan değil scooter olsa yeter özellikle xmax250 bulabilirsem çok iyi olur önerdiğiniz güvendiğiniz bir yer varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim ayrıca kiralamayla alakalı dikkat etmem gereken hususlar nelerdir neye dikkat etmeliyim?
A. Slm.
Xmax istiyorsan turuncu motor var.
Malum sitede ilanları var, güzel insan.
600rr,mt-07 istersen tanıdık arkadaşım var yardımcı olurum..

A. Slm.
Xmax istiyorsan turuncu motor var.
Malum sitede ilanları var, güzel insan.
600rr,mt-07 istersen tanıdık arkadaşım var yardımcı olurum..
Eyvallah sağolasın ehliyetim a2 birde kız arkadaşımda olacak o yüzden rahat olsun diye scooter tek alternatifim.Turuncu motora baktımda fiyatlar biraz pahalı geldi piyasanın geneli böyle mi?

Eyvallah sağolasın ehliyetim a2 birde kız arkadaşımda olacak o yüzden rahat olsun diye scooter tek alternatifim.Turuncu motora baktımda fiyatlar biraz pahalı geldi piyasanın geneli böyle mi?

pahalı derken fıyatlar ne kadar maksat bizde bilgilenmıs olalım motora göremi fiyat yoksa standartmı tarife

Önereceğim bir yer yok ama, acı bir tecrübeden yola çıkarak şu tavsiyeyi verebilirim; en ucuz kiralayan yerden kiralama, ASLA!
Sonra lan bu motor nasıl düştü, nasıl esneme, ulan bu kask kafamdan nasıl çıktı diye sorarsın hastanede.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar