Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 haftadır motor soğuk iken çalıştırdığımda bu şekilde garip sesler çıkmaya başladı bu ses ısındıktan sonra geçiyor ancak motor soğuduktan sonra tekrar yaşamaktayım. Motoru 0 aldım ve daha 7 bin kilometrede servise gittim ancak usta anlam veremediğini...
Merhaba arkadaşlar . rks rk200r adlı bir motorum var tam anlamıyla cross denemez enduro diyelim. Bu arkadaşın tel jantlarından gına gelmişti. kırılması akordu derken motordan soğudum, Supermoto ya çevirme fikri uzun zamandır aklımda idi ancak değmeyeceğini düşündüm. Çünkü exel in jantları 3.500...
İyi günler arkadaşlar yaklaşık 30 dakika önce başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Motoru alalı yaklaşık 1 hafta oldu trafik tescilden gidip ruhsat çıkartmam gerekiyordu aslında eve yürüme mesafesi ama , güneş ve kar bir arada olunca motor süresim geldi. Motoru küçükçekmece...