leaxsis kullanıcısının son içeriği

1. leaxsis

İzmirden Satılık Regal Raptor Bebeğimi Görmeden Rr Satın ALmayın(Takaslı)

İlan Detayı.. Motorum cok temizdir 2. sahibiyim. Yaklaşık 7 ay boyunca uzun yollarda sürüldü.Şehir stresi ise günde 15 dakka evden işe işten eve. Makinam bu güne kadar keyfi bakımlar dışında tamirci yüzü kesinlikle ama kesinlikle görmedi.Alan arkadaşa yağını değiştirip zincirini yağlayıp hiç...
  2. leaxsis

Regal raptor elektrik problemi?

Selamlar arkadaşlar Rr 250 e 9 motorsikletim var... Bu gün motoru stop etmek için evin önüne yanaşırken birden motor kendi kendine stop etti.. Kontak açık farlar düğmeleri vs açık olduğu halde Ne marş basıyor ne farlar ne korna ? hiç biriside çalışmıyor .. Akü bitmesine ihtimal vermedim aküyü 1...
  3. leaxsis

RR 250e9 için Egzost?

Regal raptor 250 e9 motorsikletimin orjinal egzost susturucularını değiştirmek istiyorum.. Güzel görünüşlü tok sesli bir egzost arıyorum marka model fiyat önerilerinizi bekliyorum =)
  4. leaxsis

Sipariş verdim Regal Raptor DD250 E-10 Spyder alıyorum...

Selam sevgili Mt'ciler gün sayıyorum aranıza katılmama az kaldı...Sabırsızlanıyorum:mrgreen: Daha önceki topic'imde motor satın alma operasyonumu askıya almıştım.Şimdi kesemi ayarladım ve son kararımı vererek RR 250 spyder alıyorum.Izmir kahramanlar IER motor'daki Ibrahım bey'le görüştüm ve...
  5. leaxsis

yakıt konusunda mantıklı acıklaması olan ?

arkadaşlar 250 cc ye kadar br çok motorun 100 km'de /3-4 litre yakıt yaktığı konusunda hemfikiriz .. http://ticariarac.vw.com.tr/modeller/transporter/transporter_motor.aspx?model=all şuraya bir bakarmısınız 2.0 bir caravelle 100 km/1.8 litre ? nasıl oluyorda oluyorda 10'da bir i olan 250 cc...
  6. leaxsis

Chopper seçimi hakkında yardıma ihtiyacım var.

Selam arkadaşlar.Sitede yeniyim ve öğrenmem gereken bir çok şey var ilkini şimdi soruyorum.Umarım daha sonraları bnmde bilgi ve deneyimlerimi paylaşma şansım olur. Benim bu yaz için aklımda büyük bir türkiye turistik gezisi planlarım var. İzmir'de yaşıyorum ...

Yeni mesajlar