Sipariş verdim Regal Raptor DD250 E-10 Spyder alıyorum...

Selam sevgili Mt'ciler gün sayıyorum aranıza katılmama az kaldı...Sabırsızlanıyorum:mrgreen: Daha önceki topic'imde motor satın alma operasyonumu askıya almıştım.Şimdi kesemi ayarladım ve son kararımı vererek RR 250 spyder alıyorum.Izmir kahramanlar IER motor'daki Ibrahım bey'le görüştüm ve benim için bu ayın 30 'unda getirteceği sözünü alarak beklemeye başladım.

Alana kadar ve aldıktan sonra ne yapmamı önerirsiniz.Siz sevgili kardeşlerim ve üstad'larımın Yorumlarını,Görüşlerini,Deneyimlerini Rica ediyorum.Aklınıza ne gelirse her türlü bilgiye açım.

Yakında tekrar görüşmek üzere =):)

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Hayırlısı olsun,bende regal kullanıcısıydım özellikle servis olayını unut maalesef servisleri yok gibi birşey,yedek parça sıkıntısı yok fakat tek bir yere bağlısın ve yedek parça anında elinde olamayacak ama genel değişmek istenen parçalar başka motorlardan uydurulabiliyor.Yedek parça fiyatları pahalı,onun dışında gayet dayanıklı,sağlam zevkli motorlardır.Güle güle kullan derim,rodaja dikkat.

rodajı nekadar iyi yaparsan okadar sağlam olur motorun...ilk 500 - 750 km rodaj olayını aklından cıkarma fazla zorlama motoru sıkıştırma yani... motor parçalarının birbirine uyumu nekadar iyi yapılırsa performansın ve motor ömrün bir okadar artar... dikkatli kullan hayırlısı olsun...

*Koruma malzemelerin olmadan motosikletin üstüne çıkmamalısınız,(Kask, Motosiklet mont ve pantolonu, giysi durumuna göre; Dizlik, dirseklik, eldiven, bellik, motosiklet bot ve ayakkabısı)
*Ehliyetinizin olduğunu değerlendiriyorum.
*Aldığınız motosikletin tepkilerini öğreninceye kadar, trafiğin olmadığı veya az olduğu bir alanda veya yolda bol antreman,(Kukalar arasında yapacağınız çalışma çok işinize yarayacaktır.)
* Motosiklet kullanımı üstüne yazılmış yazı ve yayınları okumanız, Özellikle "Uzman Tv." sayfasında konuyla ilgili pek çok videoyu izleyebilirsiniz.
* Mümkünatı var ise; Motosiklet sürüş eğitimine katılmanız, olmaz ise; Ciddi anlamda motosiklet kullandığına inandığınız kişi veya kişilerin tecrübesine başvurma.
Yolunuz açık olsun.

*Koruma malzemelerin olmadan motosikletin üstüne çıkmamalısınız,(Kask, Motosiklet mont ve pantolonu, giysi durumuna göre; Dizlik, dirseklik, eldiven, bellik, motosiklet bot ve ayakkabısı)
*Aldığınız motosikletin tepkilerini öğreninceye kadar, trafiğin olmadığı veya az olduğu bir alanda veya yolda bol antreman,(Kukalar arasında yapacağınız çalışma çok işinize yarayacaktır.)
* Motosiklet kullanımı üstüne yazılmış yazı ve yayınları okumanız, Özellikle "Uzman Tv." sayfasında konuyla ilgili pek çok videoyu izleyebilirsiniz.
* Mümkünatı var ise; Motosiklet sürüş eğitimine katılmanız, olmaz ise; Ciddi anlamda motosiklet kullandığına inandığınız kişi veya kişilerin tecrübesine başvurma.
Yolunuz açık olsun.

%100 katılıyorum...

hayırlı olsun dostum çok güzel bi seçim yapmışsın iyi motordur bakımı ve rodajı düzgün yapıldımı hiç korkma

Ben mi yanlış biliyorum eğer öyleyse düzeltin lütfen...

Spyder modeli 350cc değil miydi?

250cc olanında mı spyderı çıktı?

Her iki türlüde hayırlı uğurlu olsun bu arada:rendeer:

Yolunuz açık olsun.

% 1500 katılıyorum.. Ayrıca yine bu sitede fren ve sürüş teknikleri ile ilgili çok güzel dökümanlar bulunuyor. Okumanızı tavsiye ederim. Son derece bilgi verici ve açıklayıcı.

Kazasız sürüşler dilerim.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, deneyimli arkadaşların yorumlarını dikkate almanı öneririm

Arkadşlar bende spyder alıcağım ehliyet sınavına 18'inde giriyorum daha öncede motor kullanamdım kurstan 4 kez ders alıcağım bunun dışında bana tavsiyesi olan varmı?Yani motoru aldıktan sonra bakım vs. gibi detayları benim gibi dummies lere anlatacak birileri varsa çok sevinirim.

Mail adresim: [email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar