lazkopat_61 kullanıcısının son içeriği

1. lazkopat_61

çelik 125 cc

arkadaşlar motorum çin malı bu sitede herkes çin malını kötülüyor fkat birşey pylaşmak istedim geçen günler kanuni 150 tiger ve birde seger 100 cc yle 3 kişi kısa mesafe yarış yaptık ikisinede çok büyük fark koydum arkadaşa ibre kaçla gittin dedim 90-100 gidiormuş ben 80 le gidiordum ve arada ne...
  2. lazkopat_61

rolanti ile ilgiili bir bakın...

arkadaşlar rolanti ayarı yüksek olursa ne olur düşük olursa ne olur bir yerde okudum sanırım bu sitedeydi yüksek olunca az gaz yer motor boğulur diyordu galiba bizim motorun ovidasıyla oynamışlar motor hafif gaz verince altından kaçıyor bunun zararı olurmu motorun ömründe yada...
  3. lazkopat_61

scooterda rolanti ayarı :S??

meraba arkadaşlar bir sorum olacak biz motoru babamla ortak kullanıyoruz bir gün babam sanayiye gitmiş ve adam motorun bir ayarını kısmış galiba rolanti ayarı ve motor o günden sonra 100 ü geçmiyor bu ayar ne olabilir tam olarak bilmiyorum bu yüzden sizlere sormak istedim yardım ederseniz...
  4. lazkopat_61

schooter hava filtreleri

Arkadaşlar bir yerden duydum scoterin hava filtresinin temizliginin motorun hızında etkisi varmış bu hava filtreleri nasıl temizleniyor ayrıca belli bir sürede bir temizlemek gerekiyormu yardım edebilirseniz sewinirim teşekkürler.!!
  5. lazkopat_61

125 cc scooteri olanlar buraya baksınlar.!!

Arkadaşlar 125 cc scooterinizla en fazla kaç km hız gördünüz burada paylaşırsanız sewinirim çok merak ettim gerçekten beni soracak olursanız çelik 125 sports la 110 km hız gördüm daha fazla sını deneyemedim ilerki zamanlarda bunu düşünüyorum paylaşımlarınızı bekliyorum..!!:cat:
  6. lazkopat_61

Schooter da Ön Kaldırmak.

ya bendeki schooterda ön kaldırmayı deniyorum motor yawaşken birden gazı verince hafif bi kalkar gibi oluyor benim hoşuma gitti motoru kaldırmak istiyrum nasıl yapıcam bilgisi olan warmı arkaya falan yükleniyorumda biraz zor oluyor ama tam kalkmıyor naısl olucak ??
  7. lazkopat_61

çelik 125 Sports Age..

ARKADAŞLAR MOTORU ALALI 1 HAFTA FALAN OLDU ARANIZD BELKİ KULLANANLAR YADA BİLGİSİ OLNLAR WARDIR... SİZCE MOTOR NASIL BİLGİSİ OLAN ARKADŞLARDAN YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM.....:cat:
  8. lazkopat_61

Arkadaşlar Cevapları Bekliyorum

öncelikle Selam Aleyküm Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar. Sorum şu Olacak Ben Bi çelik 125 Lik Sports Age Aldım 4 Zamanlı Güzel Bir Scooter Daha Yeni Aldığım Için Herkes Diyorki Ilk 500 Km 20-30 U Geçmiceksin Motorun Açılması Lazım Falan Diyorlar Bu Scooter Mobylete Deilki Açma Diye Bişe Warmı Bu...
  9. lazkopat_61

çelik 125 Likmi Yoksa Mondial 125lik Mi Hangisi Daha Iyi ?

SELAM ALEYKÜM MOTOSİKLET FORUM AİLESİ BEN İNTERNETTEN VS MOTOR FİYATLARINA BAKIYORUM AYNI ÖZELLİKTEKİ MONDİAL MOTORUYLA ÇELİK MOTORU ARASINDA FİYAT FARKLARI WAR BENDE ÇELİK MOTOR ALDIM DAHAMI İYİ SİZCEE ? AYRICA MONDİALİN UCUZ OLMASININ SEBEBİNİDE BİLEN WARMI ??