LatifB kullanıcısının son içeriği

1. L

KTM Duke 5000km de Subap Çaktı Garanti Red Verdi

Motorsuz kalmamak adına tamir yaptırmıştık heyete iade için başvurduk. Değişim için tutar; motor bedeli olduğu için mahkemeye gitmek gerekecekti o da sureci uzatacaktı
  2. L

Evet arkadaşlar hakem heyeti sonuçlanmış, karar lehime verilmiş. Bu izmir Motodaytona nın yaptığı benim kitabıma göre dolandırıcılıktan başka bir şey değildi. Hakem heyetine bile kanıt sunamamışlar. Kafalarına göre garanti dışı bırakıyorlar. Size önerim hakkınızı her zaman aramanızdır. Iyi akşamlar.
  3. L

Izmirde ne yazikki tek yetkili servis var ve spormoto sadece bu ustanin lafina bakiyo
  4. L

Benim bakımlarımı yaptırdıgim kayitli hatta fazla bile yaptirdim ve kitapcikta kullanima dair limit sadece 1000km de 7500rpm gecmeyin ibaresi. Buna rağmen neyine güveniyo bunlar anlamiyorum.
  5. L

Sorun böyle bir kayıt tutup tutmaması değil tuttuğunu söyleyip göstermemeleri. Çokca defa talep ettim gösterin iş daha fazla büyümesin dedim göstermeleri için ihtarname çektim aksi halde mahkemeye başvurcam dedim tek dedikleri biz cihazdan gördük size de motoru tamir ettirseniz gösteririz...
  6. L

Şöyle ki motoru ben 2500km de aldım sonra 2. Bakımı 7500km de olmasına rağmen fazla bakım göz çıkarmaz ve motorun durumunu öğrenmek için ek bakıma 3bin km de getirdim. Getirdigimde motorda herhangi bi sorun olup olmadiğini sordum ve motorun sesi pek iyi gelmemisti bana. Onu sordugumda motorun...
  7. L

Mahkeme işine girişirsem uzun süre motorsuz kalacağım için tamir işi bana daha mantıklı geldi ama zamanı ve sabrı olana ben de değişimi onerirdim. Șimdi 175 e sorduğum da motoru ücretiyle tamir ettirin sonra aldığınız faturayla tüketici hakem heyetine başvurun dedi para iadesi için o şekilde yol...
  8. L

Bunu 175 e sormuştum anlaşamazlık değeri 65bin tl olduğu için hakem heyetine başvurabiliyormuşum fakat eğer misli ile değişim istersem bu sefer anlaşamazlık degeri motorun fatura bedeli olduğu için direkt mahkemeye başvurmalıymışım.
  9. L

Doğrudur hocam pek bi bilgim yok o konuda
  10. L

O tür bi durumda motor bloğundan önce şanzıman bloğu dağılırdı bence
  11. L

Hocam o şekil dediğiniz gibi yanlış vites atmadım ama rev matching yapıyordum vites düşürürken. Ek olarak şunu da belirtmek istiyorum oncesinde motordan şıkırtı sesi geliyordu araştirdigim kadarıyla ekzantrik zinciri gevşeyince bu tür ses yapıyormuş forumda da bu ekzantrik sesi mevzusunu çokca...
  12. L

Merhaba arkadaşlar size KTM markasından ve Spormoto dan nasıl soğuduğumu anlatmak istiyorum. Motorum 2023 model KTM Duke 250 ve yaklaşık 1 ay önce yolda giderken stop edip durdu aynı gün servise gittim motoru 3 hafta sonra açtılar piston subapa vurmuş. Motorum daha 5 bin km deydi herşeyi stoktu...

Yeni mesajlar