Lantas kullanıcısının son içeriği

1. L

Derbi Gpr50

Merhabalar arkadaşlar 50cc bir motor arıyorum tabi Derbi Gpr50 gibi bir motor bu motorun 0 ını yada temiz 2.elini türkiyede bulabilirmiyim bulailirsem yedekparça fiyatı ve motorun fiyatı nekadardır yardımlarınızı bekliyorum :rendeer:
  2. L

Sorun pistondamı????

Merhaba arkadaşlar motor saplamayı yalama yaptıgı için hava kaçırıyordu ve sötük baktık piston çizik sömüşken pistonuda allıdedik gitik sirkeciye aldık taktık ama sorum su motorla normal gazda giderken bişey omuyor fakat biraz zorlayınca Motor sarmıs gibi ses geliyor usta sekmanlar biraz sıkı...
  3. L

Bu sprey boya sökücü boyayı sokermi??

merhaba arkadaşlar motormun boysını nasılçıkarıcamı hala bulamadım selilozik tiner işe yarıyorfakat cok masraflı verugraslı bıris neten sunu buldum işe yararmı motor sprey boya ileboyanmış http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=boya%20s%c3%b6k%c3%bcc%c3%bc eger işe yaramazsabaska...
  4. L

Elektirikten Anlayan biri lazım

Merhaba arkadaşlar motorun elektirik sıstemınde bazı degışiklikler yapmak istiyorum daha doğrusu sadeleştirmeler Öncelikle Motorun Marşla çalışması ıcın gereken parçaları bilen varsa yardımcı olsunlütfen Akü için + ve - şase lerı ayarladım bana lazım olan sey motoru nasıl stop etiriceğim ve far...
  5. L

Bu nasıl karbüratör???

Arkadşlar Amcamın Oglunun motoruna bugun sirkeciden Yeni karbüratör aldık fakat karbüratörün üstünde sadece 1 tane yaylı vıda var:silent: (motor Puch Maxi 52cc ) Simidi esas sorun su motoru calıstırıyouz belibi süre calısıo 10 - 20 saniye tak stop edıo Bu kabüratörün üstündeki vida ne için dir...
  6. L

Sprey boya Nasıl cıkar

Arkadaşlar motorumu 2.el aldım ve Daha önceki sahibi motoru Casati adlı boylarla 5-6 defa boyamıs sarı grı kırmızı sıyah ...... bütünbunların hepsini nasıl cıkartabilirim bütünyapılan boyayı Çıkartıp Boyatmayı düşünüyorum Bu tip Sprey boyalar nasıl Çıkar?:pr:
  7. L

Kastino 50 qm kaportası nerden bulurum

arkadaşlar bana kastino 50 qm in full butun kaportası lazım nasıl bulabılırım su an motorun kaporta catlak kırık ıcınde...
  8. L

Silindirin altındaki conta yandı

Merhaba arkadaşlar motorumun silindir altındakı contası yandı nasıl değiştirbilirim nerden alabılirim yada kendim yapabilirmiyim usta klindirik denen bi contadan yaparım getir flan dedı silindir ile motor blogu nu bireştiren bu contayı o malzemeden yapmak doğru olurmu yardım lütfen:silent...
  9. L

arkadaşlar çok acıl yardıma ıhtıyacım var

slm arkadaşlar motorun karburötör ayarını nasıl yapabılırım motor çalıscakmıs gıbı pof pof edıyo fakat calısmıyo daha hangi vida sıkılmaı yada gevşetilmeli bu arada yaylı olan havamı benzın vidasımı cok acıl yardım lütfen:pr:
  10. L

Motorumu feda etmeye hazırım

Arkadaşlar yenı motor alıcam ve 50lık motorumuda akrobasi (onkaldırma yatırma ....)için kulanmayı düşünüyorm sizce modifiye gerekirmi yada bu motorla bu iş olmazmı yanı bızım burda yapan var bnde denemek istedim ekipmanlar tamam kask eldiven ...yorumlarınızı beklıyorum sizce olurmu:silent:
  11. L

BOya sorunu

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 2.el aldıgım motoru adam daha önce 2-3 farklı renge boyamıs (sprey boya ıle) şimdi bn motoru metalik siyah yapmak istiyorum fakat üstüne atsam nasıl olur yada bu boyayı nasıl çıkartırım yardım lütfen:pr:
  12. L

İnanılmaz

Arkaşlar gecen gün bnm 50lkle gezerken yanımdan bir 125 zn gecti ve adamla yarısa gırdık biz 2 kişiydik ve adam arkadan nal topladı adam motorun üstüne yatıyor egiliyor ama gecemıyor sizce sorun kımde :bounce: