Motorumu feda etmeye hazırım

Arkadaşlar yenı motor alıcam ve 50lık motorumuda akrobasi (onkaldırma yatırma ....)için kulanmayı düşünüyorm sizce modifiye gerekirmi yada bu motorla bu iş olmazmı yanı bızım burda yapan var bnde denemek istedim ekipmanlar tamam kask eldiven ...yorumlarınızı beklıyorum sizce olurmu:silent:

Bu tip akrobasi gosterilerinde kullanilan motosikletler , gosteri ekipmanlari ile donatilmis durumda diye biliyorum , donanimsiz motosikletler ile yapilabilir yada yapilamaz o kadarini bilmem ama sadece kask dizlik eldiven le degil farkli donanimlarinda kullanilmasi gerekiyor gibi ilk once bu islere uygun kucuk ama yuksek devir ureten motosiklerlerden bi tane gerekir genelde bu tip motosikletler 2 zamanli oluyor , yalnisim varsa duzeltilsin.

Arkadaşlar yenı motor alıcam ve 50lık motorumuda akrobasi (onkaldırma yatırma ....)için kulanmayı düşünüyorm sizce modifiye gerekirmi yada bu motorla bu iş olmazmı yanı bızım burda yapan var bnde denemek istedim ekipmanlar tamam kask eldiven ...yorumlarınızı beklıyorum sizce olurmu:silent:

git ona sorsana kardeşim ozaman buraya ne yazıyon ..yakınında bu işi yapan adam varmışşş...daha ne istiyon..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------

[/COLOR]Hocam o adam 150 cc ile bu işi yapıyor ve çok nadir karşılasıyoruz ayrıca bnm motor 2T 50cc bu arada parçalayacak motor aramıyorum sadece amatör olarak baslıcam için motordai oluşabilecek hasarı göze aldımğımı kastetmiştim

Bu işler öyle basit değil kafanı gözünü kırmayıda hesaba katmalısın bol şans

başlıgı gorunce benzin zamlarını protesto için motoru yakıcaksın sandım:mrgreen:

bu sitede geyik sorunu var :D

sanırım kastinonun arka çamurluğu ön kaldırmaya elverişli değil. ön kaldırırsan skuterde nereye basacaksın mesela ... işte neler yapacaksan buna göre sanayiden sağlam demirler kaynattır.yada yaptır...

aklıma bunlar geldi bol şans

kardeş mondial dökülür o hareketleri yaparsan.sonuçta ömrü 5 senelik motor:)

Madem motorunu feda etmeye hazırsın. Aklını başına al ve ihtiyaç sahibi birine hibe et. Parçalayıp atacağına bir işe yarasın. Sen de iyilik sahibi olursun.

Hocam arka çamurluk sökuldu bugun bakım yapıldı arkaya demir taktırdım basmak için yarın denicem kaportayı soksemı sızce ? nedersiniz
<Madem motorunu feda etmeye hazırsın. Aklını başına al ve ihtiyaç sahibi birine hibe et. Parçalayıp atacağına bir işe yarasın. Sen de iyilik sahibi olursun>hocam bazı seyler deneme yanılma yolu ıle ögrenılır amaç motoru paramparça etmek değil ztn ufaktan bazı işlere baslamak motor alıcam ıcın buna kalkıstım yoksa taşgibi motor

Son düzenleme:
Başlık biraz ters olmuş bencede motoru ihtiyacı olan birine verecekmişsin gibi bir durum var başlikta.

Hocam motorum param parcada olsa kmseye vermem toplar bınerım ama bnm kastetıgım bunu denerken olabılıcek kazalar buyuk ıhtımalle kırıklar vs.. olcaktır bu anlamda kastetmıstım Bu arada bırkackısı kaportayı sok saseyı salamlastır sanayıde demır flan kaynatır dedıler sızce yapmalımyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar