Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yine her yerde bos yapan dayilar belirivermis youtube yorumlarindan farki yok buraninda demek ki yorumlardakinin mantigina gore 50lilik scooter disinda ki araca binmemek lazim hiz kurallari acisindan :D neyse bunu bile yazmaya degmez de
1751224286
16 bin km de suan bir sorun yasamadim kendi...
Merhaba yakinimda ki arkadaslarimin 250srlari olsun ve internette ki diger sr videolari olsun hepsinde top speed minumum 157 cogu kisi egimli yolda 160 165 168 goren bile videolar var ancak benim 250srim 153de kesiciye giriyor yokus assagi o da ben bu motoru 12bin km de ikinci el olarak aldim...
biraz mecbur kaldim aslinda cunku canta demiri ruhsata isli geliyor ondan tercih ettim suan da bile iyi ki almisim diyorum son bir hafta bir suru canta demirinden kurye arkadasa ceza kesiliyor men edilioyr motorlari duzeltmezlerse yoksa aldigim zaman dio da felan cok iyi indirm vardi bir 10 bin...
Selam Herkese yeni bir motor olan Musatti Sienna 110 satin aldim garantisi var ancak ben bakimlarini kendim yapmak istiyorum yillardir babamda kendi motoruna kendi bakar sorun degil ancak bu motor yeni yedek parcasi vs. bir sorun oldugunda nereden bulabilirim gibip boyle bir durumda servisden mi...