Yedek Parca Nereden bulabilirim?

Selam Herkese yeni bir motor olan Musatti Sienna 110 satin aldim garantisi var ancak ben bakimlarini kendim yapmak istiyorum yillardir babamda kendi motoruna kendi bakar sorun degil ancak bu motor yeni yedek parcasi vs. bir sorun oldugunda nereden bulabilirim gibip boyle bir durumda servisden mi satin aliyoruz onlar getiriyor? cunku internette birakin yedek parcasini motorla alakali bir tane bilgi bile yok malesef :( aslinda bu yuzden pisman bile oldum keske Tvs gibi markalara yonelseydim diyorum

Motosikleti
Ns200 15"
Olmuşla ölmüşe çare yok çözüme odaklanalım, motosikletiniz yeteri kadar yaygın olmadığı için yetkili servis harici motosiklet parçaları satan yerlerde parçalarını bulabileceğiniz zannetmiyorum. Mesela Musatti yerine Bajaj alsaydınız E-kuralkan web sitesinden veya motosiklet parçacılarından temin edebilirdiniz, ister yan sanayi ister orijinal.

Düzeltme: Motosikletinizin modeline bakmamıştım fakat bu model bildiğimiz Honda Activa S'in çakma versiyonlarından biriymiş, bu tarz skuterlerde kolay kolay parça sorunu yaşamazsınız ki bende Spontini kullanıcısıyım. 20.000 kilometreye geldim ve Rks servisinin sadece önünden geçiyorum, parçalarıda evimin yakınındaki parçacıdan alıyorum.

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim icime su serptiniz valla umarim benimde sizin gibi olur cunku kendi malimla kendim ugrasmak istiyorum bende dediginiz gibi yapmayi planliyorum :thumleft:

Motosikleti
Ns200 15"
Cok tesekkur ederim icime su serptiniz valla umarim benimde sizin gibi olur cunku kendi malimla kendim ugrasmak istiyorum bende dediginiz gibi yapmayi planliyorum :thumleft:
Rica ederim :), genelde bu tarz modellerin kayışı 9.000.kilometee civarında kopar bilginiz olsun.

Önce musakka diye okudum,yarin öbürgün Manti diye bir marka cikarsa sasirmayalim,ya alsana RKS al,Mondial al,TVS al al da al, bütce kisa gelirse az biraz taksite girde satarken ikinci eli biraz biraz iyi giden bir marka al be kardesim.

herşeyi çin, tasarımları italyan, türk markası

cesaret edip almışsın, umarım herşey guzel gider, kazasız belasız olsun.

herşeyi çin, tasarımları italyan, türk markası

cesaret edip almışsın, umarım herşey guzel gider, kazasız belasız olsun.
biraz mecbur kaldim aslinda cunku canta demiri ruhsata isli geliyor ondan tercih ettim suan da bile iyi ki almisim diyorum son bir hafta bir suru canta demirinden kurye arkadasa ceza kesiliyor men edilioyr motorlari duzeltmezlerse yoksa aldigim zaman dio da felan cok iyi indirm vardi bir 10 bin daha koyup dio alabiliridm bende isterdim yani honda almayi :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar