Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.el motor satan güvenilir motosiklet mağazaları var mı bildiğiniz bu civarda bu hafta içinde almak istiyorum ama nakit olmadığından kredi kart geçecegim mecbur.
feci halde uçuk durumdalar nedenini kimse bilmiyor nedense 250sl kawasaki piyasasına göre düşük gelmesine karşın hala 250r fiyatlarında en ufak düşüklük yok, gt250r 2007 2008 modellerini saymazsak hala 10-11 binlerde zaten cbr250 yi hiç söylemiyorum altına yatırım değil hondaya yapmak lazım...
muğlada veya ilçelerinde temiz bir gt 250r satmak isteyen var mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
hiç mi kimse yok kardeşler :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
hiç...
fuar öncesi alınabiliyor mu ne zaman gelecek ? hiçbir yamaha yetkilisi bu konuda bilgi vermiyor fiyatı geçtim ama motor hakkında hiçbir bilgi birikimi yok kimsenin aranızda arayıp bir şeyler öğrenmiş arkadaşlar var mı?
beyler benim öğrenmek istediğim bir konu var bi kaç siteye baktım ama güvenemedim motorcu tişörtleri,uzun kollu vs. satan site bilen var mı güvenilir yani tişört getirtmiş
İsmim Kutsal Kutlu. O kadar forum dolaştım sonunda saçma sorulara bile cevap verilen bir motorcu sitesi nihayet buldum. Muğlalı ama üniversite gereği sivasta yaşayan 21 yaşında bir gencim.