KutlayGül kullanıcısının son içeriği

1. KutlayGül

Kevlar korumalı pantolon

Arkdaşlar selam, Giyim kısmına yazmıştım ama oradan bir yanıt gelmedi. Buradan da bir sorayım. Sadece çarpışma bölgelerinde kevlar koruması olan dizlikli bir kot pantolon var 150€ ve tümü kevlar korumalı pantolon 350€. bu konudaki düşünceniz nedir? hangisini seçerdiniz? ya tam korumalı pantolon...
  2. KutlayGül

Yazlık kot pantolon

Arkadaşlar selamlar, Kevlar koruması olan kot pantolonlara bakıyordum ve iki seçenek arasında kaldım. Sizin yorumlarınızı merak ettim. Birincisinin görünüşü güzel, giyimi kolay ve hafif ama yalnızca çarpışma noktalarında kevlar var. Dün mağazada sorduğumda 120€ fiyat verdiler. Pantolon şu...
  3. KutlayGül

Africa Twin 2015

Milan'daki fuarda çıkmıştı bu motorla ilgili ilk görseller. Bugün gördüm ki ayrıntılı özellikleri de yayınlanmış. Bunlardan bazıları: -1000 cc sıralı çift silindir motor (V motor çok şık olurdu ama sıralı ile devam etmişler) -Ağırlıklı olarak toprak yol kullanımı için tasarlanmış parçalar...
  4. KutlayGül

Touring Sportmoto

Herkese merhaba, Bu sene üc yeni model cok dikkatimi cekti: -Yamaha MT-09 Tracer -MV Agusta Stradale 800 -BMW S1000 XR Aslinda hersey Multistrada ile basladi. Yolda tapa gaz giderken spor motosikletlere kafa tutacak bir performans ortaya koyan uzun bacakli touring motoru. Multistrada`yi ilk...
  5. KutlayGül

Supercharged NC750

Herkese selam, Pek cok sürücü NC serisine etmedik laf birakmadi. Fakat, özellikle Ingiltere`de, peynir ekmek gibi satiyorlar bu seriyi. 700-750, S,X filan derken bir de supercharger (asiri yükleyici, üstün yükleyici!? bu terimlere uygun bir karsilik bulamiyorum bir türlü) eklemeyi düsünmüs...
  6. KutlayGül

Köln intermot 2014

Selamlar, gecen hafta ilk defa ziyaret etme sansini buldugum Intermot hakkinda bir seyler yazmak istedim. Oncelikle Koln cok guzel bir sehir. Sehrin girisinden itibaren Kolnmesse tabelalariyla karsilasiyorsunuz. Sehre ilk defa gitmeme ragmen hem bu tabelalar sayesinde hem de hedefe yaklastikca...
  7. KutlayGül

Motosikletim gücsüz diyenlere

Kawasaki, Köln`deki fuarda yeni modeli H2R`yi tanitti. Supercharger`li motosiklet arka tekerde 296 beygircik üretiyormus.
  8. KutlayGül

Motosiklet hakkında keps

Motosiklet hakkında gördüğünüz komik kepsler varsa buraya atar mısınız?
  9. KutlayGül

Eskimeyecek videolardan

adam cocugu gibi sevmis koyunu, kask bile takmis daha ne yapsin https://www.facebook.com/video.php?v=10203461993343550
  10. KutlayGül

Almanya dag yollari - CBF1000

Herkese merhaba, Almanya`ya tasinali 1 ay oldu. Burada bir Honda CBF1000 aldim. Yasadigim yere yakin bir dag yolunda ilk cekimimi yaptim. Motorun ve yollarin acemisiyim. Bir de yeni yagmur yagmisti. Bu yuzden biraz korkarak surdum. Fakat motorun yol tutusunu cok begendim. Ilk video oldugu icin...
  11. KutlayGül

Edirne - İstanbul yolunda mekan önerileri

Selamlar arkadaşlar, İstanbul'dan Edirne'ye giderken yol üzerinde ya da yakınlarda kahvaltı için önereceğiniz mekan var mı? Manzaralı, yemekleri düzgün bir yer arıyorum. Önerisi olan var mıdır?
  12. KutlayGül

Ziverbey tarafında kaza 01.04.2014

Herkese merhaba, Bugün iş dönüşünde kadıköy belediyesi tarafından göztepeye doğru giderken ziverbey migros'un önünde bir motosiklet kazası olduğunu gördüm. Motosiklet sağ şeridi kapatmıştı o yüzden yolda sıkışıklık vardı. Ben gittiğimde kaskı çıkarmışlardı (en büyük hata), ayaklarını...
  13. KutlayGül

Kazasker shell yakınlarında kaza

Herkese merhaba, 01.02.2014 c.tesi akşamı gece yarısı kazasker shell'in önünden geçerken bir motorlunun araba ile çarpıştığını gördüm. Motorun durumu fenaydı. trafik yaratmayım diye duramadım. ama bir yandan da aklım kaldı. kazayı bilen, sürücünün durumundan haberdar olan kimse var mıdır?
  14. KutlayGül

2006 model satılık transalp xl 650

Herkese merhaba, İş için Almanya yolu göründü bana. Alamancı olacağım. Bir kaç yıl buralarda olmayacağım için motorumu satışa çıkardım. İlgilenen arkadaşlara duyurulur: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2006-model-transalp-152618334/detay/
  15. KutlayGül

BMW R nine T 2014

BMW yine yapmış yapacağını Bağlantı http://www.bmw-motorrad.com.tr/tr/tr/fascination/nineT/main.html

Yeni mesajlar